Παρασκευή , 19/04/2024

Όπως παλιά – Οι νέοι αποφεύγουν τα clubs και οι βραδιές στην παραλία γίνονται η νέα μόδα στην νυχτερινή διασκέδαση

Αν νομίζεις ότι για ένα ακόμη καλοκαίρι, οι νέοι θα γεμίζουν τα beach bars και τα clubs της περιοχής σου, τότε κάνεις μεγάλο λάθος. Αγαπημένε αναγνώστη της επαρχίας, ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την νέα μόδα στην διασκέδαση των νέων. Και φυσικά περιέχει την θάλασσα.

Μπορεί τις ηλιόλουστες ώρες, να γεμίζουν οι παραλίες από λουόμενους, αλλά η άμμος γνωρίζει μεγαλύτερη αίγλη την νύχτα. Και πιο συγκεκριμένα τα μεσάνυχτα. Οι νέοι αποφάσισαν να αποχωριστούν τα beach bars και το clubbing μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αλλά προτίμησαν να παραμείνουν δίπλα στη θάλασσα. Εξάλλου, δεν τους λείπει κάτι. Όλα όσα χρειάζονται τα έχουν δίπλα τους, όταν τα χρειαστούν, όπως τα θέλουν εκείνοι.

Πολλοί είναι εκείνοι που μαζί με τις παρέες τους προτιμούν να επισκεφθούν τις μη οργανωμένες παραλίες την νύχτα για έναν εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης. Το μόνο που χρειάζονται, είναι ένα αμάξι, ένα μικρό φορητό ψυγείο, όμορφη διάθεση, αλκοόλ και καλή μουσική. Όσα δηλαδή τους δίνει και ένα οργανωμένο συνηθισμένο beach bar.

Όταν κάνεις ένα ταξίδι στην επαρχία, την νύχτα μπορεί όλα να ερημώνουν στην πόλη, αλλά δίπλα στην θάλασσα γίνεται ένα party διαφορετικό από τα άλλα. Η παραλία αποκτά ζωή, χαλαρή μουσική και παρέες από φοιτητές, μόνιμους κατοίκους ή και κατοίκους γύρω περιοχών, που διασκεδάζουν, μιλώντας, τραγουδώντας ή ακόμη και ακούγοντας την δική τους μουσική από κάποιο αμάξι ή από την κιθάρα κάποιου. Και συνήθως σε αυτές της παρέες, όλο και κάποιος καλλιτέχνης βρίσκεται.

Οι ίδιοι αναφέρουν πως δεν τους αρέσει το να γεμίζουν τα βράδια τους με την δυνατή μουσική ενός beach bar ή ενός κλειστού club παρέα με τους ξέφρενους χορούς που τους συνοδεύουν. Αντιθέτως, θέλω να διασκεδάσουν ήρεμα και με τις δικές τους επιλογές. Και αν οι ψύχρα της βραδιάς προσπαθήσει να τους χαλάσει τα σχέδια, σίγουρα θα βρεις κάποιες μικρές φωτιές να δίνουν μία ανάσα ζεστασιάς δίπλα στην κρύα νυχτερινή θάλασσα.

Και η συγκεκριμένη ιδέα, ίσως είναι και πιο οικονομική. Θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς, σαν ένα νέο είδος ενός party ρεφενέ. Ο καθένας φέρνει και κάτι δικό του. Άλλος το αλκοόλ, άλλος έχει το αμάξι που θα μεταφέρει την παρέα στην παραλία και άλλος τα συνοδευτικά. Τα έξοδα είναι σχεδόν μηδενικά. Τα έσοδα όμως, είναι πολύ περισσότερα. Οι παρέες νικούν την ξέφρενη διασκέδαση και το καλοκαίρι ίσως φέτος να θυμίζει σαν σκηνή από ρομαντική ταινία του Hollywood.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …