Σάββατο , 20/04/2024

10 ιδέες για να τολμήσετε τις φούστες με τούλι

Μερικές το τολμάτε ενώ άλλες δεν αντέχετε καν στην σκέψη πώς θα μπορούσατε να βγείτε έξω με μια φούστα όλη από τούλι ,γι αυτό είμαστε εδώ για να σας κάνουμε να το ξανασκεφτείτε.

Αρχικά τις γνωρίσαμε μέσα από την γνωστή αμερικανική σειρά sex & the city όπου βλέπαμε την Sarah Jessica Parker να τις φοράει κάνοντας βόλτα όλο το Μanhatan και βάζοντας μας στην σκέψη πώς τελικά οι tutu φούστες δεν είναι μόνο για μπαλαρίνες.

%cf%86%ce%bf%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b9

Απίστευτα θηλυκές, αέρινες αλλά και ρομαντικές προυποθέτουν σίγουρα μέση δαχτυλίδι για να δείχνουμε σαν σταχτοπούτες και όχι σαν την νεράιδα νονά της. Τις προτιμάμε κυρίως γιατί είναι κομψές και αναδεικνύουν την γυναικεία σιλουέτα ενώ ταυτόχρονα ταιριάζουν με πολλά ρούχα φτάνει να ξέρεις να κάνεις ένα καλό “πάντρεμα”. Όμως προσοχή διότι πρέπει να προσέχουμε τις υπερβολές στον συνδυασμό και τα πολύ έντονα χρώματα. Προτιμήστε κάτι πιο γήινο η πιο σκούρο για να δείχνετε πιο chic και sexy από ποτέ.

Για τον χειμώνα θα προτείναμε ένα μονόχρωμο ζιβάγκο ενώ για πιο rock εμφανίσεις ένα δερμάτινο black jacket από πάνω. Όσο αφορά εσάς τις πιο ρομαντικές ψυχές καλό θα ήταν να τις φορέσετε με μια εσάρπα η ένα γουνάκι σε nude απόχρωση.

%cf%86%ce%bf%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b9

Φυσικά δεν ξεχνάμε να σας προτείνουμε και το κατάλληλο παπούτσι αφού για να ολοκληρωθεί σωστά η τέλεια εμφάνιση σας πρέπει να είμαστε ορθές σε όλο το σύνολο για αυτό προτιμήστε μια μονόχρωμη μυτερή γόβα για τις βραδινές εξόδους σας ,ενώ για κάτι που δεν θα σας κουράσει και πολύ δώστε βάση σε ένα ζευγάρι μπαλαρίνες.

Αν σας αρέσει να τραβάτε όλα τα βλέμματα πάνω σας τότε σίγουρα θα τολμήσετε μια φούστα ρομαντική βγαλμένη από σκηνή χορού.

Δείτε επίσης

Τα οφέλη του μασάζ σε δύσκολες εποχές γεμάτες άγχος – Από την Patricia Sundari

Ζούμε σε εποχές που απαιτούν πολλά από εμάς σε ψυχικό επίπεδο. Βομβαρδιζόμαστε συνεχώς με ερεθίσματα, …

Αφήστε μια απάντηση