Παρασκευή , 24/11/2017

21ος ΜΙSS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: 25 καλλονές από κάθε γωνιά του πλανήτη έρχονται στο Λουτράκι!

Στα τέλη Ιουνίου στρέφονται  στην Ελλάδα τα φώτα του ενδιαφέροντος γύρω από τον διαγωνισμό,

ΜΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ , μιας μεγάλης παγκόσμιας διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας.

H Πόλη του ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ  και ιδιαίτερα το  WYNDHAM POSEIDON LOUTRAKI Hotel  θα φιλοξενήσει στις  30  Ιουνίου  2017, τον  21o Παγκόσμιο  διαγωνισμό  ομορφιάς και  τουρισμού.

ΜΙΣ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ  

Αφιερωμένος στην προστασία του ΝΕΡΟΥ, Υπό την Αιγίδα  του Υπουργείου Τουρισμού και  του ΕΟΤ, που έχει γίνει θεσμός πια  για την Ελλάδα .

Oι  25  Πρέσβειρες Ομορφιάς & Τουρισμού εκλεγμένες  ΜΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ   από κάθε γωνιά  του πλανήτη θα  έρθουν Ελλάδα  και σε μια  «γεμάτη» περίοδο 20  ημερών με καθημερινές  δραστηριότητες ανά  την Ελλάδα , αλλά και οι  προσκεκλημένοι, δημοσιογράφοι και θεατές , θα δημιουργήσουν φωτογραφικό περιεχόμενο στα κοινωνικά δίκτυα που εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα  2 εκατομμύρια αναφορές (impressions) , τόσο για τις  εκδηλώσεις  όσο και για τον  Τουρισμό  τις μαγευτικές περιοχές   και την  φιλοξενία της  χώρας  μας, μέσω  του Face Book & Instagram , στέλνοντας  »ΕΙΚΟΝΑ»,  σε όλες την χώρες  του Πλανήτη.

Δείτε επίσης

Ένα πολύ όμορφο πάρτι για μικρούς και μεγάλους στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μαρίνας Γιώτη «Ρεβιθοκοντούλης» στο Sunny Sports Club στην Νέα Ερυθραία – Το LABEL NEWS ήταν εκεί (ΦΩΤΟ)

Αργυρώ Αρβανίτη Ρεπορτάζ: Αργυρώ Αρβανίτη Σε έναν εκπληκτικό χώρο που θύμιζε παραμυθένιος στο Sunny Sports …