Τετάρτη , 24/04/2024

5 λόγοι που θα σε κάνουν να μην θες να ξαναδείς το Survivor

Λίγο το γεγονός ότι κουράστηκε το τηλεοπτικό κοινό να βλέπει συνέχεια talent shows που αντιγράφουν το ένα το άλλο και βγάζουν συνεχώς τραγουδιστές για τις δισκογραφικές εταιρείες που συνεργάζονται, λίγο που και τα νούμερα της Βίκυς Καγιά τα συνδυάζεις και με θερμοκρασίες του Νευροκοπίου, δεν θέλει πολύ ο τηλεθεατής να δει το νέο Survivor. Και κάθε βράδυ, το twitter παίρνει φωτιά και όλη η Ελλάδα σχολιάζει τις επιδόσεις των διασήμων και των μαχητών στον Άγιο Δομίνικο με κάθε ειλικρίνεια.

Πέρα απ’ το γενικά πετυχημένο concept ( το οποίο φυσικά και αναγνωρίζω γιατί στις εποχές μας είναι τρομερά δύσκολο να δεις τόσο καλές παραγωγές ), όλοι έχουμε κάποιους λόγους που θα μας έκαναν να μην ανοίξουμε το επόμενο βράδυ τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και να δούμε Survivor και να προτιμήσουμε μία ταινία στο mega. Επειδή λοιπόν με ξέρετε ότι δεν θα ησυχάσω αν δεν τα γράψω, ας δούμε 5 από τους πολλούς λόγους που σίγουρα θα με κάνουν να παρατήσω το Survivor και να μην το δω μέχρι τον τελικό.

Στο Survivor δεν ξέρουν τί πάει να πει “μόδα”. Και φυσικά αναφερόμαστε στο φαινόμενο της χρονιάς “Τανιμανίδης style” που θα φορεθεί όλο το καλοκαίρι χωρίς αμφιβολία, από εκείνους που θέλουν να θυμήσουν σε κάποιες τον Σάκη και να τις κεράσουν και ένα ποτάκι μετά το απογευματινό μπάνιο στη θάλασσα. Όχι, ο Σάκης δεν μας ενοχλεί. Μας ενοχλεί το ντύσιμό του, με το οποίο δεν πας ούτε για ύπνο, πόσο δε μάλλον να βγεις στην τηλεόραση.

Στο Survivor δεν ξέρουν ελληνικά. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω τα άπειρα ορθογραφικά λάθη και τα greeklish των παικτών, ούτε καν με τη θεωρία ότι το προστάζει το concept. Υπάρχουν επίσης, άτομα εκεί έξω που είναι άνω των 18 και γράφουν ακόμα με greeklish. Μήπως φταίει η ζέστη; Μήπως η πείνα; Μήπως να τους πετάξουμε με ένα ελικοπτεράκι έναν Μπαμπινιώτη να περάσουν και εκείνοι λίγη ώρα με πραγματική ουσία από το να βλέπουν το απέραντο μπλε του ωκεανού που σε κάνει να βάλεις και στοίχημα για το τί ώρα θα έρθει ο Ναυαγός από τη γνωστή ταινία; Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως ο μόνος που γράφει καλά ελληνικά είναι ο κινέζος της παρέας.

O Βο. Ναι, ο Bo, ο οποίος μάλλον βαρέθηκε στο νησί και δεν έχει τί να κάνει. Τί εννοείς πως έτσι είναι το στυλ του; Αγαπημένε αδερφέ Bo, διαγωνίζεσαι και πας σαν να μην σου καίγεται καρφί. Δεν είναι μόνο η αργή ταχύτητα,  είναι και το ύφος σου που φωνάζει “Είμαι ράπερ και τα Survivor θα τα κάνω τραγούδι για να το χορεύεις το καλοκαίρι στα beach party”.

Στο Survivor δεν ξέρουν τι σημαίνει έπαθλο. Ναι! Όλους μα όλους μας έκανε να γελάσουμε το έπαθλο επικοινωνίας, που ούτε στο Big Brother δεν είδαμε τέτοια συγκίνηση για να επικοινωνήσει κάποιος με την οικογένειά του. Μα να πέφτει ο ένας μετά τον άλλον από τη ζέστη και την ταλαιπωρία για να μιλήσουν με τον κουμπάρο τους; Αν η αγαπημένη παραγωγή το προχωρήσει έτσι, στο τέλος θα φαγωθεί ο Τανιμανίδης. Ήθελα κι εγώ η αλήθεια είναι να πάρω αυτό το έπαθλο, για να μου στείλει μήνυμα η ξαδέρφη μου η Τασούλα γιατί μόνο με αυτή μιλάω, αλλά εντάξει… το ξεπέρασα.

Στο νησί είναι και η Λάουρα Νάργες, η οποία σίγουρα χαρίζει χιλιάδες video στο “ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ” με τα ελληνικά της, αλλά εγώ δεν μπορώ τη μετάφραση που κάνει μόνη της, από τα αγγλικά στα ελληνικά. Κατανοώ ότι πολλές φορές εν τη ρύμη του λόγου όλοι κάνουμε λάθη, αλλά γλυκιά μου Λάουρα, με το να θες να βάλεις στα μαλλιά σου air condition ή θα πάθεις ψύξη, ή θα παίζεις σε επανάληψη κάθε μεσημέρι στη θέση του “Καφέ της Χαράς” γιατί ταιριάζεις με τα ελληνικά του Φατσέα.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …

Αφήστε μια απάντηση