Τρίτη , 23/04/2024

6th Kavala Air/Sea Show: Έρχεται τo μεγαλύτερο show με μαχητικά αεροπλάνα στην Ελλάδα! (ΦΩΤΟ)

Ένα ετήσιο θέαμα αεροπορικών και ναυτικών επιδείξεων κάθε κατηγορίαςδωρεάν στο κοινό, εμπρός από το παραλιακό μέτωπο της Καβάλας με κέντρο το λιμάνι «Απόστολος Παύλος». Σε ένα «φυσικό θέατρο» που δημιουργεί το ανάγλυφο της περιοχής, ο ουρανός και η θάλασσα μέχρι το νησί της Θάσου.

H διεθνής διοργάνωση «6th Kavala Air/Sea Show», προγραμματίζεται να διεξαχθεί το τριήμερο 30 Ιουνίου – 02 Ιουλίου2017. Το event θα παρουσιάσει ο Γιάννης Σερβετάς και ο κόσμος μπορεί να το παρακολουθήσει είτε ως θεατής είτε ως spotter με πρόσβαση σε ειδικά επιλεγμένα σημεία της πόλης από όπου μπορεί να επιτύχει καλύτερη λήψη φωτογραφιών καθώς και πρόσβαση στο αεροδρόμιο για τη φωτογράφιση των πτητικών μέσων. Παράλληλες εκδηλώσεις: Εμπορική ζώνη (εκθέσεις και περίπτερα), παιδική ζώνη, έκθεση μοντελιστών (και διαγωνισμός), έκθεση αερομοντελιστών, aerial dancing, συναυλίες κά

Στο πλαίσιo της φετινής διοργάνωσης, για πρώτη φορά, προγραμματίζεται η  συμμετοχή του Δήμου Παγγαίου «Paggaio Flying Day » στην περιοχή της Περάμου (και την περιοχή συγκέντρωσης των beach bar των Αμμολόφων), με αεροπορικές και θαλάσσιες επιδείξεις την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017.

Δείτε επίσης

Μόνο Μαζί Μπορούμε: “55 τρόποι να αγαπήσεις τον εαυτό σου” στις 25 & 26 Νοεμβρίου

Το #MonoMaziMporoume είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Αγάπης Εαυτού που λειτουργεί υπό την Αιγίδα του …