Παρασκευή , 22/06/2018

Πλήθος κόσμου, εκλεκτές ετικέτες κρασιού, μουσική και ζεστά Χαμόγελα στις «Ανοιχτές Πόρτες στα Οινοποιεία» του Gikas Winery (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο ο θεσμός «Ανοιχτές Πόρτες στα Οινοποιεία» με τα οινοποιεία Αττικής να δίνουν δυναμικό παρόν.

Το Label News βρέθηκε στο Οινοποιείο του Gikas winery σε ένα πολύ όμορφο φεστιβάλ που μετατράπηκε σε μια μεγάλη Γιορτή.

Πλήθος Κόσμου από όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό έζησαν την «μαγεία» του κρασιού δοκιμάζοντας εκλεκτές ποικιλίες του Gikas Wines, μαζί με νόστιμα εδέσματα, καλή μουσική, ξενάγηση στο πρωτοποριακό οινοποιείο και πολλά ζεστά χαμόγελα.

(Ανδρέας Γκίκας, Βαγγέλης Καράλης)

Ο πρόεδρος των Οινοποιών Αττικής και Οινοπαραγωγός κύριος Ανδρέας Γκίκας δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την αθρόα και μεγάλη προσέλευση του κόσμου, δίνοντας την υπόσχεση ότι τα Οινοποιεία Αττικής και το Gikas Winery θα ετοιμάσουν σύντομα νέα φεστιβάλ, συνέδρια, events και δραστηριότητες για να φέρουν τον κόσμο ακόμη πιο κοντά στην μαγεία και την φιλοσοφία του κρασιού.

Δείτε επίσης

Η ελληνική κουζίνα πρωταγωνιστεί για ακόμη μια φορά στον παγκόσμιο χάρτη γαστρονομίας – Αυτά είναι τα ελληνικά εστιατόρια που έχουν αστέρι Michelin

Άκης Τσακίρης Σύμφωνα με τον 37ο Οδηγό «Michelin Main Cities of Europe», όλα τα ελληνικά …