Παρασκευή , 29/03/2024

Aυτό είναι το σενάριο και οι νέοι ηθοποιοί που θα δούμε στο “Καφέ της Χαράς”

H σειρά που αποθεώθηκε το 2003 και ολοκληρώθηκε το 2006,επιστρέφει με τον τέταρτο κύκλο της,13 χρόνια μετά και με αφορμή τον εορτασμό του ΑΝΤ1 για τα 30 χρόνια λειτουργίας του σταθμού.
Πολλά ακούστηκαν,πολλά γράφτηκαν,λίγα ισχύουν.

Η Ρενια Λουιζιδου θα είναι κανονικά στη σειρά,απλώς στα πρώτα επεισόδια θα είναι σαν guest και από το 4 επεισόδιο και μετά θα γίνει μόνιμη.
Η σειρά θα έχει ως βασικό πυλώνα τα παιδιά του Πόποτα.

Θα υπάρξει κάποιο γεγονός,που θα αναγκάσει τη χαρά και τη βαλια να γυρίσουν στο κολοκοτρωνιτση και να εγκατασταθούν ξανά εκεί αλλά το γεγονός αυτό,κρατιέται μυστικό.

Κάποιοι ηθοποιοί από τη σειρά δήλωσαν ότι αν και αρχικά δεν τους άρεσε η απόφαση να επιστρέψει η σειρά,μόλις διάβασαν το σενάριο,είπαν κατευθείαν το ναι.

Κάτι άλλο που έγινε γνωστό είναι ότι το καφέ της χαράς,σαν μαγαζί,δεν θα υπάρχει στο νέο κύκλο και ότι ο Θόδωρος,ο γραμματικός του δημάρχου θα έχει έναν γραμματέα που θα του κάνει ότι του έκανε και εκείνου ο Πόποτας.Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και η επιστροφή της τρελής δασκάλας Αγλαΐας και πως θα δικαιολογηθεί αυτή,καθώς όλοι θυμόμαστε ότι εν τέλει κλείστηκε σε ψυχιατρείο.

Το καστ θα αποτελείται από τους πρωταγωνιστές που αγαπήσαμε αλλά και καινούργιους.οπως η Ζέτα Δούκα, ο Απόστολος Καμιτσάκης, ο Αντώνης Καλομοιράκης και η Εύη Κολιούλη, ενώ στη σειρά θα παίξει και η  Μαίρη Ραζή, η οποία επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από μεγάλη αποχή και πρόκειται να κρατήσει τον ρόλο της Κατίνας η οποία θα είναι η αδελφή του παπα-Τριαντάφυλλου.Κατα την πλοκή αναμένεται να δούμε και έναν νεότερο παπά (Απόστολος Καμιτσάκης).

Η παραγωγή ανακοίνωσε ότι τα γυρίσματα ξεκινούν στις 28 Νοεμβρίου και η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει αμέσως μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές,με επικρατέστερη μέρα προβολής την παρασκευή!

Δε μένει κάτι άλλο λοιπόν από το να αναμένουμε στην οθόνη μας.

 THE A CITY TEAM

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …