Πέμπτη , 25/04/2024

Aυτή θα είναι η νέα εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη στο Epsilon – To δοκιμασμένα αποτυχημένο, παλιακό concept εκπομπής, που καλείται να διεκπεραιώσει η έμπειρη Παρουσιάστρια

Κανείς δεν μπορεί να πει πως η Χριστίνα Λαμπίρη γνώρισε τις μεγάλες της επιτυχίες αυτή τη σεζόν, μιας και τα νούμερα τηλεθέασης του La Biri Biri ήταν αρκετά χαμηλά για τα δεδομένα της παρουσιάστριας.

Tο κανάλι δεν θέλει να χάσει με τίποτα την γνωστή παρουσιάστρια από την μεσημεριανή ζώνη του, με αποτέλεσμα πληροφορίες να κάνουν λόγο για μία νέα εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάσει η Χριστίνα Λαμπίρη από την επόμενη σεζόν.

Η μεσημεριανή ζώνη φαίνεται να ανήκει στην ξανθιά παρουσιάστρια για το Έψιλον, μόνο που αυτή τη φορά δεν θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες, το Εψιλον φέρνει και πάλι στο πρόγραμμά του μία απόπειρα που είχε κάνει αρκετό καιρό πριν που ονομαζόταν “ΓΥΝΑΙΚΕΣ”.

Η καλοκαιρινή τότε εκπομπή μπορεί να μην ικανοποίησε τόσο το κανάλι, αλλά και τους συντελεστές με αποτέλεσμα να κοπεί μέσα σε λίγο σχετικά χρονικό διάστημα, αλλά αυτό το καλοκαίρι είναι περίοδος ανανέωσης για το κανάλι του Περιστερίου και έτσι οι αλλαγές θα είναι ραγδαίες.

Έτσι, φαίνεται πως η Χριστίνα Λαμπίρη, μαζί με την Κλεοπάτρα Πατλάκη και άλλες δύο γυναικείες παρουσίες που τα ονόματά τους δεν έχουν “κλειδώσει”, θα παρουσιάζουν μία άκρως γυναικεία μεσημεριανή εκπομπή, με την ενημέρωση και την ψυχαγωγία να επικρατούν και φυσικά… τις τοποθετήσεις προϊόντων που τόσο πολύ φαίνεται να αγαπά η συχνότητα του Εψιλον.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …