Σάββατο , 20/04/2024

Aυτό είναι το νέο Reality Γνωριμιών του Ant1 για να «χτυπήσει» το Power of Love – Παρουσιάστρια η Φαίη Σκορδά;

Η Φαίη Σκορδά δεν άφησε στιγμή να ηρεμήσουμε το πρωινό της Τρίτης, μιας και οι ανακοινώσεις έπεφταν βροχή κατά την έναρξη της εκπομπής. Μετά την ανακοίνωση πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ετοιμάζεται να υπογράψει για ένα νέο τηλεπαιχνίδι, η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε την έλευση ενός νέου reality με τίτλο “Love Is Calling”.

Πρόκειται για ένα concept που συνδυάζει το Bachelor που θα έκανε ο Χάρης Χριστόπουλος, αλλά προχώρησε για το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν, αλλά και το Power Of Love που παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου στον ΣΚΑΙ. Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο reality πολλοί το χαρακτηρίζουν σαν ένα νέο “Ραντεβού στα τυφλά”, αφού οι παίκτες θα γνωρίζονται μετά από την ανταλλαγή ερωτήσεων, καθώς θα τους χωρίζει ένας τοίχος. Αλλά αυτό είναι κάτι που το ξένο δίκτυο, που προβαλλόταν, απέρριψε τις επόμενες σεζόν και δεν το συνέχισε μέχρι και σήμερα.

 

Το μόνο που μένει να δούμε, είναι το πρόσωπο που θα παρουσιάσει το συγκεκριμένο  show στο κανάλι του Αμαρουσίου. Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης η Φαίη Σκορδά αστειεύτηκε λέγοντας πως θα το παρουσιάσει εκείνη και στην συνέχεια, απλά προχώρησε στο επόμενο θέμα χωρίς πολλά λόγια. Μήπως όντως έγιναν κάποιες συζητήσεις με την ξανθιά παρουσιάστρια και ακόμα δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο; Το σίγουρο είναι πως το “Love Is Calling” θα βγει στον αέρα μετά το Πάσχα, οπότε πολύ σύντομα θα έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …