Τρίτη , 19/03/2024

Editorial

facebookbacklabelnews2

Label news.gr: Το νέο site με προσωπικότητα, ότι διαβάσεις εδώ δε θα το δεις πουθενά αλλού!

Ακόμη ένα ειδησεογραφικό site θα αναφωνήσουν πολλοί. Ναι, θα μπορούσε το Label news να αποτελεί ακόμη ένα site όπως τα δεκάδες που ήδη υπάρχουν με αναπαραγωγή ειδήσεων και εύκολο copy paste. Εμείς όμως επιλέξαμε το δύσκολο δρόμο, αυτόν της σωστής, έγκριτης και έγκυρης δημοσιογραφίας.

Όταν αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το Labelnews.gr ψάχναμε τρόπους και ιδέες να διαφοροποιηθούμε και το καταφέραμε ίσως με μια απλή σκέψη, δύσκολη όμως στην υλοποίησή της, να βασιστούμε καθαρά και μόνο σε δικές μας πρωτογενείς ειδήσεις. Συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, απόψεις, κριτικές, αποκλειστικά νέα τα οποία προέρχονται μόνο από τους συντάκτες του site αποφεύγοντας την εύκολη και ανούσια λύση του copy paste.

Έτσι, λοιπόν, με μια δημιουργική και δυναμική ομάδα δημοσιογράφων βγαίνουμε στους δρόμους και κάνουμε ρεπορτάζ, αποκλειστικά νέα που διαβάζετε πρώτοι εδώ και συνεντεύξεις που αποτελούν αντικείμενο συζήτησης και σχολιασμού στα Media.

Μακριά από χειραγωγούμενα κέντρα αποφάσεων, ‘’επιφανών’’ εκδοτών που παρουσιάζουν τα γεγονότα και την τρέχουσα επικαιρότητα κατά το δοκούν, οι ελεύθεροι, ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι του Label news, δε διστάζουν να τολμήσουν, να ασκήσουν σκεπτόμενη κριτική για πρόσωπα και καταστάσεις που όλοι οι υπόλοιποι σιωπούν και να προσφέρουν στο κοινό γνώση σε βάθος και τροφή για δημιουργική σκέψη.

O εκδότης του site, ο Ελληνοιταλός επιχειρηματίας Simone Arnaboldi, αφουγκραζόμενος τις ανάγκες του ελληνικού κοινού για αλήθεια και διαφάνεια στην ενημέρωση αποφασίζει με τον έμπειρο δημοσιογράφο Βαγγέλη Καράλη να δημιουργήσουν ένα site που ξεχωρίζει και πρωτοτυπεί. Η συντακτική ομάδα του Label news αποτελείται από τους πιστοποιημένους δημοσιογράφους Άκη Τσακίρη, Φωτεινή Πανάβου, Γιώργο Μαντά, Αργυρώ Αρβανίτη και Ήρια Καρποδίνη. Ειδική συνεργάτης στο site η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και fashion pr Τζέννη Οικονόμου Ρίζου.

Στο Label news.gr ο αναγνώστης μπορεί να ενημερώνεται καθημερινά για ζητήματα που τον απασχολούν και τον προβληματίζουν στην Κοινωνία, να μαθαίνει πρώτος όλες τις εξελίξεις στα Media, να διαβάζει για πετυχημένες επιχειρηματικές δραστηριότητες στην κατηγορία Success Stories, να σκέφτεται δημιουργικά για τις Σχέσεις και το Σεξ στη ζωή του, να μαθαίνει όλες τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις και τα μεγάλα Event που γίνονται στην Αθήνα, να προσέχει τον εαυτό του, να ντύνεται έξυπνα και με στυλ στην κατηγορία Μόδα – Ομορφιά και τέλος να βρίσκει εύκολες και δημιουργικές λύσεις για τη Διακόσμηση του σπιτιού του.

Ξεχάστε λοιπόν τα ίδια και τα ίδια και ανακαλύψτε την δημοσιογραφία με άποψη και προσωπικότητα.

Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση!

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Label news.gr