Παρασκευή , 19/04/2024

“Finch by Stavros Liaros”: Το πρώτο κομμωτήριο στην Αθήνα που υποστηρίζει τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα και απορρίπτει τον ρατσισμό και τον σεξισμό – Ανακαλύψτε την μοναδικότητα του “Σπίνου”

Το Finch by Stavros Liaros δεν είναι ένα συνηθισμένο κομμωτήριο αλλά όπως το αποκαλούν οι ιδιοκτήτες του, Σταύρος Λιάρος και Γιώργος Γρυπάρης ένας «πολυχώρος ομορφιάς με εξωτική διάθεση και glam πινελιές».

Το όμορφο design και τα tropical χρώματα του Finch by Stavros Liaros  αποτελούν αναφορά στην έμπνευση του ίδιου του ονόματός του. Η έμπνευσή τους, λοιπόν, για την ονομασία και τη δημιουργία του προέρχεται από το σπάνιο παραδείσιο πτηνό “Gouldian Finch” που πρεσβεύει την εξωτική ομορφιά και τη μοναδικότητα, που με τη σειρά τους αποτελούν τη βάση της εταιρίας.

«In a world of sparrows be a finch» είναι και το ανάλογο motto της εταιρίας .

Ο παραδείσιος σπίνος με τα έντονα χρώματα και την ξεχωριστή φινέτσα αποτέλεσε έμπνευση για να δημιουργηθεί ένας χώρος που εκφράζει την ομορφιά, υποστηρίζει τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα, απορρίπτει τον ρατσισμό και τον σεξισμό.

Εδώ ο καθένας μπορεί να ανακαλύψει το προσωπικό του στιλ και να το ακολουθήσει, τολμώντας να μην είναι μέρος της μάζας. Τολμώντας να είναι απλώς ο εαυτός του. Η ομάδα του Finch by Stavros Liaros, με επικεφαλής τον διάσημο και καταξιωμένο hair stylist Σταύρο Λιάρο, αποτελείται από ανθρώπους με ταλέντο, ενθουσιασμό και αστείρευτη έμπνευση, κατάλληλα εκπαιδευμένους  για να βοηθήσουν κάθε πελάτη να ανακαλύψει τη δική του μοναδική ομορφιά.

Ο ιδιαίτερος αυτός πολυχώρος μοιράζεται σε τέσσερα τμήματα.

  • Hairdressing

Το κομμωτήριό προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης. Η χαλάρωση ξεκινά από το γλύκισμα και τον καφέ που προσφέρεται ως καλωσόρισμα, συνεχίζεται κουβεντιάζοντας με τον κομμωτή για να βρεθεί αυτό ακριβώς που θέλει ο πελάτης και ολοκληρώνεται με ελαφρύ μασάζ κεφαλής την ώρα του λουσίματος σ’ έναν υπέροχο χώρο όπου πρωταγωνιστεί το υγρό στοιχείο. Η εμπειρία του προσωπικού αλλά και τα εξαιρετικά προϊόντα  που χρησιμοποιούνται και είναι φιλικά προς τη φύση, εγγυούνται το τέλειο αποτέλεσμα.

  • Barbershop

«Εδώ η περιποίηση είναι γένους αρσενικού. Ένας ξεχωριστός χώρος έχει δημιουργηθεί μέσα στο κατάστημά μας, ένα «άβατο» για τις γυναίκες, για να έχουν και οι άντρες την προσωπική τους γωνιά περιποίησης μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των γυναικών».

Ένα σύγχρονο barbershop, που όμως μοιάζει να έχει βγει από μια άλλη εποχή περιμένει τους πελάτες να πειραματιστούν με τα διάφορα στιλ και να ανακαλύψουν το δικό τους.

  • Nails and make up

Φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα μανό με κάθε λογής αποχρώσεις. Στο τμήμα αυτό προσφέρονται πολλές υπηρεσίες που αφορούν την περιποίηση των άκρων αλλά και το μακιγιάζ. «Η προσοχή μας στη λεπτομέρεια και η διάθεσή μας για διαρκή πειραματισμό σε συνδυασμούς χρωμάτων, τεχνικών και σχεδίων μπορεί να οδηγήσει σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Σας περιμένουμε για να δώσουμε χρώμα στη ζωή σας»!

  • Clothing and jewelry

Μια απρόσμενη έκπληξη το τμήμα αυτό. «Ξεχωρίστε δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο στιλ μαζί μας, με μοναδικά κομμάτια ρούχων, αξεσουάρ και κοσμημάτων». Νεοφερμένες collection, επιλεγμένες από τον Σταύρο Λιάρο και τους συνεργάτες του, είναι διαθέσιμες στο κατάστημά για να ολοκληρώσουν το look.

  • Finch market

Όλα τα καλλυντικά και τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιούνται είναι διαθέσιμα προς αγορά. «Ανανεώστε ή δημιουργήστε ξανά το αγαπημένο σας finch look με επαγγελματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας».

«Σ’ έναν κόσμο που η μόδα επιχειρεί να γίνεις μάζα τόλμησε να διαφέρεις. Σ’ έναν κόσμο σπουργιτιών γίνε ένας σπίνος».

Finch by Stavros Liaros, Λασκαρίδου 111, Καλλιθέα

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …