Παρασκευή , 29/03/2024

Flashback: Σέξι “Κουνελάκια” από το παρελθόν ποζάρουν ξανά μετά από δεκαετίες

Σελίδες που έχουν γίνει κίτρινες, δέρματα σαν πλαστικό που γέμισαν ρυτίδες και χιλιάδες έφηβοι και μη της εποχής να ξεφυλλίζουν κάθε νέο τεύχος του Playboy. Τι κάνουν όμως σήμερα κάποια από τα κουνελάκια του τότε Playboy;

Ρούχα μαζί που πλύθηκαν και έχουν γίνει ροζ λέει το αγαπημένο τραγούδι, αλλά η New York Times αγαπά το κίτρινο. Και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, το κίτρινο του τότε περιοδικού όπου έξι κουνελάκια έδειχναν να αγαπούν τον φακό. Το ίδιο όμως συμβαίνει και σήμερα. Κάποιες άλλαξαν την ζωή τους προς το καλύτερο και κάποιες ένιωσαν την καθοδική πορεία. Κάποιες παντρεύτηκαν, κάποιες χώρισαν, άλλες έκαναν παιδιά και άλλες προτίμησαν μία πιο μοναχική ζωή. Έχουν όμως ένα κοινό χαρακτηριστικό. Δεν νιώθουν καθόλου άσχημα που πόζαραν γυμνές, ενώ εξομολογούνται πως ως κουνελάκια, έμαθαν την αυτοπεποίθηση και την σεξουαλική ελευθερία…

Ας γνωρίσουμε την Dolores Del Monte. Η Μις Μάρτιος του 1954, ποζάρει και πάλι σε ηλικία 82 ετών και εξομολογείται πως είναι πολύ περήφανη για αυτή την φωτογραφία του Playboy.

”Είχα κάνει λίγο pinup μόντελινγκ φορώντας μπικίνι. Όταν έκανα μία φωτογράφιση ημερολογίου η γραμματέας μου έδωσε μια ρόμπα και μου είπε «Όταν γδυθείς, βγες έξω». Τότε σκέφτηκα «σιγά, ποιος θα το δει;». Αργότερα με ενημέρωσαν πως ήθελαν να χρησιμοποιήσουν μία φωτογραφία μου σε ένα περιοδικό, αλλά νόμιζα πως μιλούσαν για κάποια άλλη φωτογράφιση.”, δηλώνει η ίδια.

%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%b5%ce%bb%ce%b1%ce%ba%ce%b9-1

Από την άλλη, η Laura Aldridge ( γνωστή και ως Μις Φεβρουάριος του 1976 ) δηλώνει πως και οι δύο κόρες της είναι μοντέλα και ακολούθησαν αυτό το δρόμο με αυτοπεποίθηση και μία αίσθηση κληρονομιάς.

Στα 59 της χρόνια, ποζάρει πάλι με ένα εντυπωσιακό μαύρο κορμάκι γυρίζοντας στο μυαλό της, μνήμες από τα παλιά όπως εκείνες το πρώην της συζύγου, ο οποίος ( όπως δήλωσε η ίδια ) ήταν ο μοναδικός από τους συντρόφους της που δεν θεωρούσε το Playboy ”κουλ”.

%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%b5%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b9-2

Μις Ιανουάριος 1972 ή αλλιώς Marilyn Cole Lowens. Η Marilyn είναι σήμερα 65 χρονών και δηλώνει πως ένα μεγάλο πλεονέκτημα του να είσαι «κουνελάκι» ήταν ότι υπήρχαν αρκετά λεφτά στα πορτοφόλια όλων των μοντέλων. ”Μπορούσαμε να κάνουμε ό,τι τραβούσε η όρεξή μας χωρίς περιορισμούς. Όλο αυτό μας έδινε μια αίσθηση δύναμης και ελευθερίας. Ήμασταν όλες επιπόλαιες.”

Μία λευκή καμπαρτίνα, ένα ζευγάρι γόβες και ένα μαύρο μπουστάκι αρκούν για να αναδείξουν το μεγαλείο του τότε Playboy Bunny της δεκαετίας του 70.

%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%b5%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b9-3

Σήμερα είναι 65 ετών, όλοι την γνωρίζουν ως σύμβουλο φροντίδας κατοικίδιων, αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσουμε την Μις Δεκέμβριο του 1969, ή αλλιώς την Helena Antonaccio.. Η ίδια δηλώνει πως δεν θεωρεί τον εαυτό της σέξι και πως ο φωτισμός, οι καθρέφτες και ο καπνός, δημιουργούν μία κατάλληλη και όμορφη ατμόσφαιρα.

”Μετά το λύκειο πήγα σε μια σχολή μοντέλων στη Νέα Υόρκη. Εκείνοι όμως όταν με είδαν θεώρησαν ότι ήμουν πολύ αθώα, ότι δεν ήμουν αρκετά σέξι. Πήρα όμως τη δουλειά στο Playboy Club. Ήξερα ότι ήταν το μεταβατικό στάδιο πριν μπω στο Playboy. Όταν πηγαίνεις στην βίλα του Playboy έχεις μπάτλερ και καμαριέρα, λιμουζίνα και κάποιον να σου πλένει τα ρούχα. Ήταν υπέροχα. Γυμναζόμουν τρεις ώρες τη μέρα. Το σώμα είναι ο ναός μας, γιατί λοιπόν να μην το φροντίζουμε; Το πιο πρόσφατο βιβλίο μου έχει τίτλο “Helena, The Ultimate Ageless Pinup”.”, δηλώνει η ίδια.

%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%b5%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b9-4

Η αρθρογράφος πια, Candace Jordan, ποζάρει και πάλι ως Playboy Bunny στα 60 της χρόνια. Η μις Δεκέμβριος του 1979, απαντά στις φεμινίστριες που της αναφέρουν ότι δεν πιστεύουν πως δέχεται να γίνεται αντικείμενο τα εξής: “Νομίζετε ότι με ανάγκασε κανείς να κάνω αυτή τη δουλεία βάζοντάς μου ένα πιστόλι στον κρόταφο; Όχι, είναι δική μου επιλογή”.

”Όταν αποφοίτησα από το Λύκειο στο Ιλινόις είχα την υψηλότερη βαθμολογία και πήρα υποτροφία στο Πανεπιστήμιο του St. Louis. Βαριόμουν μέχρι θανάτου και ορκίστηκα στον εαυτό μου να ακολουθήσω ένα διαφορετικό μονοπάτι. Μία φίλη μου μου είπε ότι έκαναν προσλήψεις στο St. Louis Playboy Club. Είμαι μοναχοπαίδι και όλες αυτές οι κοπέλες έγιναν για μένα οι αδελφές που δεν είχα ποτέ.”, αναφέρει στην συνέντευξή της.

%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%b5%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b9-5

Τέλος, σας παρουσιάζουμε την Μις Νοέμβριος 1975. Η Janet Lupo, είναι σήμερα 64 χρονών και εργάζεται ως μεσίτρια. ”Πήρα μια δουλειά στο New Jersey, ενώ εργαζόμουν στο Great George Playboy Club. Ήταν ένα μέρος οικογενειακό. Φροντίζαμε και πολλά παιδιά.Τότε ήταν που μου ζητήθηκε να κάνω μία φωτογράφιση ημίγυμνη. Φορούσα εσώρουχα για γιαγιάδες και μια μέρα η ρόμπα γλίστρησε από τον ώμο μου και ο φωτογράφος (Pompeo Posar) συνέχισε να τραβάει. Την επόμενη μέρα μου έδειξε τις φωτογραφίες και είπε «Βλέπεις; Δεν δείχνουν άσχημες ή πρόστυχες» και εγώ συμφώνησα μαζί του. Ο Pompeo με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Μου μιλούσε σαν άνθρωπος. Ενώ πρόκειται για δικές μου φωτογραφίες δεν πιστεύω ότι είμαι εγώ. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Μετά από αυτή τη φωτογράφιση έγινα σίγουρα πολύ γνωστή.”, δηλώνει.

%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%bb%ce%b1%ce%ba%ce%b9-6

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …

Αφήστε μια απάντηση