Πέμπτη , 25/04/2024

Glam Art: Έκθεση τέχνης, κεραμικής και εικαστικού κοσμήματος για Φιλανθρωπικό Σκοπό

Glam Art

Έκθεση τέχνης, κεραμικής και εικαστικού κοσμήματος!

«Δημιουργία δεν είναι απλά αυτό που βλέπεις,

αλλά αυτό που κάνεις τους άλλους να δουν και να αισθανθούν»!

Όλα αυτά τα συναισθήματα σας προσκαλούμε να μοιραστούμε, μέσα από  τις δημιουργίες μας στις 15, 16 & 17 Δεκεμβρίου 2017, στην τρίτη κοινή μας έκθεση “GlamArt“, που συνεχίζοντας το ταξίδι της προσφοράς, φέτος συμπράττοντας με τον σύλλογο  «ΑΓΑΠΩ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ» υποστηρίζει τα παιδιά του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας  ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΕΙΟ Κ.Α.Σ.Π. και με μεγάλη μας τιμή τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων.

Όταν η δημιουργία, για μας, ταυτίζεται όχι μόνο με την ύπαρξη αλλά και με την προσφορά, τότε η σύμπραξη, η συνέργια και κυρίως η προσφορά δεν είναι απλά μια εξέλιξη αλλά γίνεται πράξη!

Ετοιμάσαμε με πολλή φαντασία και μεράκι μοναδικές δημιουργίες τέχνης, κεραμικής, εικαστικού κοσμήματος και χριστουγεννιάτικων δώρων τόσο για σας και όσο και για τα δώρα των αγαπημένων σας. Ελάτε να τις ανακαλύψετε και όλοι μαζί να προσφέρουμε.

Εγκαινιάζουμε την έκθεσή μας την Παρασκευή στις 15 Δεκεμβρίου στις 19:00, στην αίθουσα Olympia Seminars & Conference Hall, (Πριάμου 11, Άγιος Δημήτριος, δίπλα στο μετρό Αγίου Δημήτριου) και μαζί μας στο ταξίδι της προσφοράς η Ειρήνη Καλαραμάκη & ο Διονύσης Κωστής που θα επιμεληθούν μουσικά την βραδιά των εγκαινίων μας. Για τρεις ημέρες, 15, 16 & 17 Δεκεμβρίου 2017, οι ώρες που μπορείτε να έρθετε είναι: Παρασκευή 18:00 έως 22:00, Σάββατο και Κυριακή 10:00 με 22:00. Σας περιμένουμε!

Ελευθερία Δαρζέντα

Αναστασία Γκούβα

Δείτε επίσης

Μόνο Μαζί Μπορούμε: “55 τρόποι να αγαπήσεις τον εαυτό σου” στις 25 & 26 Νοεμβρίου

Το #MonoMaziMporoume είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Αγάπης Εαυτού που λειτουργεί υπό την Αιγίδα του …