Σάββατο , 20/04/2024

H απίστευτη ιστορία της όμορφης 38χρονης που ήταν νεκρή για δύο χρόνια μέσα στο σπίτι της

Στις 25 Ιανουαρίου του 2006, η βρετανική αστυνομία στην περιοχή Wood Green, στο Λονδίνο, άνοιξε το διαμέρισμα στην φτηνή συνοικία όπου ζούσε η ιδιωτική υπάλληλος Joyce Vincent, μετά από αίτημα των ιδιοκτητών καθώς για περισσότερα από δύο χρόνια δεν λάμβαναν το ενοίκιο, παρά κατά το ήμισυ. Μπαίνοντας στο διαμέρισμα αντίκρισαν ένα αποτρόπαιο θέαμα. Η τηλεόραση ήταν ανοιχτή και ολόγυρα στο σαλόνι υπήρχαν χριστουγεννιάτικα δώρα. Επάνω σε μια πολυθρόνα ένα σκελετωμένο πτώμα σε πλήρη αποσύνθεση. Η σωρός ανήκε στην 38χρονη Vincent.   Ο ιατροδικαστής δεν κατάφερε να προσδιορίσει την ακριβή αιτία θανάτου, αλλά η ημερομηνία που έχασε τη ζωή της και παρέμενε νεκρή στο διαμέρισμα προσδιορίστηκε ότι ήταν ο Δεκέμβρης του 2003! Για περισσότερα από 2 χρόνια δηλαδή παρέμενε νεκρή χωρίς κανείς να την αναζητήσει.

Οι άνθρωποι που τη γνώριζαν, μιλούσαν για μία έξυπνη κοπέλα με επιτυχίες στο αντίθετο φύλο, αλλά συγχρόνως απόμακρη και κλειστή. Oı σχέσεις με την οικογένειά της δεν ήταν πολύ στενές, ούτε είχε πολλούς φίλους. Το 2001 παραιτήθηκε από την εταιρεία που εργαζόταν και κατέφυγε σε μια οργάνωση που βοηθούσε κακοποιημένες γυναίκες, μιας που η ίδια είχε πέσει θύμα βίας από τον φίλο της, γεγονός που την έκανε να γίνει ακόμα πιο κλειστή με τους γύρω της. Το ενοίκιο του σπιτιού πλήρωνε κατά το ήμισυ στους ιδιοκτήτες η πρόνοια, όπως και τους λογαριασμούς. Η Vincent αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα άσθματος και στομαχικού έλκους, αιτίες στις οποίες ενδεχομένως οφείλεται ο θάνατός της.

Η ιστορία της έγινε ντοκιμαντέρ το 2012 με τίτλο ”Dreams of a life” με το οποίο επιχειρήθηκε να δοθεί φως στις αιτίες  που την οδήγησαν σε αυτή την πρωτοφανή αποξένωση. Η ιστορία της Vincent σόκαρε την κοινή γνώμη όχι μόνο λόγω της μεγάλης της παραδοξότητας, αλλά γιατί έγινε και η αφορμή να συνειδητοποιήσουμε τη μοναξιά και την τρομακτική εσωστρέφεια που χαρακτηρίζει τη ζωή στις μεγαλουπόλεις.

by the a city team

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …