Τρίτη , 23/04/2024

Τζένη Οικονόμου-Ρίζου (Ειδική συνεργάτης)


Η Τζένη Οικονόμου-Ρίζου γεννήθηκε στην Χίο και μεγάλωσε στον Βόλο. Όμως, οι ανησυχίες της και τα όνειρα της την οδήγησαν στην Αθήνα, όπου σπούδασε γύρω από τον χώρο της μόδας στη Σχολή Pansik, όπου μετέπειτα υπήρξε και καθηγήτρια Κινησιολογίας. Μετά την σχολή για πολλά χρόνια δούλεψε ως μανεκέν και περπάτησε για όλους τους μεγάλους Έλληνες σχεδιαστές.
Κάτι που είχε έμφυτο και αγαπούσε από μικρή ήταν η επικοινωνία και οι δημόσιες σχέσεις. Έτσι, λοιπόν, φοίτησε στο τμήμα του Κολεγίου Αθηνών «Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις». Για αρκετά χρόνια δημιούργησε και ασχολήθηκε με την δική της εταιρεία με αντικείμενο τα επιχειρηματικά δώρα.
Όμως, η αγάπη για το χώρο της μόδας δεν την εγκατέλειψε ποτέ. Βλέποντας τα προβλήματα που υπάρχουν λόγω της κρίσης, αποφασίζει όλες οι δραστηριότητες της να αφορούν κυρίως νέους ανθρώπους, νέες ιδέες που γίνονται με μεγάλη αγάπη, σεβασμό, ουσία και σοβαρότητα.
Έχει αναλάβει την Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις του Fashion & Prince Erotokritos, της Realize Italy και της εταιρείας Point Loom. Τελευταία της ενασχόληση είναι το New Generations’ Fashion Lines, το fashion event που ασχολείται με την παρουσίαση συλλογών αποκλειστικά νέων σχεδιαστών μόδας.