Πέμπτη , 28/03/2024

LABEL NEWS Ρεπορτάζ: Εντυπωσιακή παρουσίαση βιβλίου της ηθοποιού Δήμητρας Παπαδήμα σε μια βραδιά με δημοσιογράφους, ηθοποιούς και εκλεκτούς φίλους – (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Φωτογραφίες: Μαρία Ναούμ

Μια πολύ όμορφη βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν χτες (Τετάρτη 25/1) ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και πολλοί φίλοι της ηθοποιού – συγγραφέα Δήμητρας Παπαδήμα στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου «Ήθελα κάτι να πω».

Το Label News ήταν εκεί και σας παρουσιάζει τις στιγμές που ξεχώρισαν.

Ο φιλόξενος και ζεστός χώρος του Chapeau στο Χαλάνδρι γέμισε με πολύ κόσμο που ήδη από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του βιβλίου, από την Εμπειρία Εκδοτική, αγαπήθηκε και ξεχώρισε για τον άμεσο τρόπο γραφής και τα όμορφα συναισθήματα που προσφέρει στον αναγνώστη η συγγραφέας.

Για το βιβλίο της ηθοποιού μίλησαν οι δημοσιογράφοι Εύη Φραγκάκη, Βαγγέλης Καράλης, Μαρία Ανδρέου, Αθηνά Ζαχαράκη, η συγγραφέας Αναστασία Κορινθίου και η εκδότρια Μαρία Καρβέλα. Την βραδιά συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιάννης Βίτσας όπου με το ταπεραμέντο του κατάφερε να κάνει όλους τους καλεσμένους να νοιώσουν άνετα και να γίνουν μια όμορφη παρέα!

Η Δήμητρα Παπαδήμα ήταν φανερά συγκινημένη από τα «ζεστά» λόγια που άκουσε για το βιβλίο της και με την αμεσότητά και την αυθεντικότητά της γοήτευσε το κοινό σε έναν ρόλο διαφορετικό από αυτόν που την έχουμε συνηθίσει.

Από την όμορφη βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο γνωστός ηθοποιός, σύζυγος της Δήμητρας, Γιάννης Μποσταντζόγλου και η όμορφη κόρη τους Θαλασσινή, οι οποίοι μίλησαν με λόγια καρδιάς για την αγαπημένη τους σύζυγο και μητέρα αντίστοιχα.

(Θαλασσινή Μποτσαντζόγλου)

Το «Ήθελα κάτι να πω» κυκλοφορεί από την Εμπειρία Εκδοτική και σίγουρα θα σας συναρπάσει!

(επάνω: Μαρία Καρβέλα, Δήμητρα Παπαδήμα, Εύη Φραγκάκη, Βαγγέλης Καράλης, Αναστασία Κορινθίου)
(κάτω: Αθηνά Ζαχαράκη, Γιάννης Βίτσας, Μαρία Ανδρέου)

(Εύη Φραγκάκη)

(Γιάννης Βίτσας)

(Μαρία Ανδρέου)

(Βαγγέλης Καράλης)

(Αθηνά Ζαχαράκη)

(Αναστασία Κορινθίου)

(Μαρία Καρβέλα)

        

 

(Ιωάννης Σταθόπουλος, Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής)

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …

Αφήστε μια απάντηση