Δευτέρα , 19/11/2018

Make my Bed: Η ελληνική εταιρεία κρεβατιών στην Κύπρο που κάνει τον ύπνο σας ονειρικό!

Μια Ελληνική εταιρεία που αποφάσισε να κάνει το όνειρο, μια δική της πραγματικότητα και το έκανε. Το Κατάστημα κρεβατιών Ελληνικής κατασκευής άνοιξε στην Κύπρο και δημιουργεί ότι χρειάζονται οι ανάγκες κάθε σπιτιού, ξενοδοχείου αλλά και κτιρίου.

Μια καταπληκτική ατμόσφαιρα γεμάτη ενέργεια και εξυπηρέτηση κάνοντας αυτό που θέλει ο πελάτης και μάλιστα προσφέροντας το σε απίθανες τιμές. Όταν οι άνθρωποι έχουν όνειρα πραγματοποιούνται δίνοντας τους λαμπερή ατμόσφαιρα για δουλειά.

Το εργοστάσιο βρίσκεται στην Αθήνα και έχει τα καλύτερα Αυθεντικά χειροποίητα κρεβάτια μοναδικής ποιότητας φυσικά στις καλύτερες τιμές.

Φυσικά δεν μπορούσε να μην έχει την Αποκλειστική συνεργασία με την
καλύτερη εταιρεία προϊόντων Υπνου την Matt Royal

Στο κατάστημα Make my bed το κάθε προϊόν είναι μοναδικό, φέρει τη
σφραγίδα του χειροποίητου και την φροντίδα ενός πολύτιμου έργου τέχνης.

Οι δημιουργίες τους έχουν ως στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών μας και με απόλυτη φροντίδα πετυχαίνουν τον στόχο τους.

Η υγιεινή και η ασφάλεια αποτελούν αδιαμφισβήτητες προϋποθέσεις ως προς το ζητούμενο αποτέλεσμα, ενώ η κάθε κατασκευή πλαισιώνεται από αυστηρούς κανόνες ποιότητας προσηλωμένους στο ιδανικό αποτέλεσμα.
Η πολυτέλεια, η άνεση και η χαλάρωση τώρα είναι μπροστά σου. Νιώσε μοναδικός!! Νιώσε τη διαφορά!

Δείτε επίσης

Judah Club: Το πρωτοποριακό Concept Store με τους διάσημους πελάτες, που συνδυάζεις lunch break με το καλύτερο shopping! Ο πετυχημένος ιδιοκτήτης Θοδωρής Μαυρίδης στο Label News

Αργυρώ Αρβανίτη Συνέντευξη: Αργυρώ Αρβανίτη Η Θεσσαλονίκη πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά φέρνοντας το πρώτο …