Τρίτη , 19/03/2024

Michael Pitsinos: Ο Έλληνας που έφτιαξε τα πρώτα οργανικά burgers και κάνει θραύση στην Αμερική!

Μπορεί όταν ακούσεις για απολύτως οργανικά burgers με υγιεινές πρώτες ύλες και χωρίς συντηρητικά και άλλες χημικές ουσίες, να πεις ότι δεν πρόκειται να συμβαίνει στην πραγματικότητα αυτό, αλλά πρέπει να ξέρεις πως ο Michael Pitsinos κατάφερε να δημιουργήσει μία ολόκληρη αλυσίδα καταστημάτων με αυτά.

Χωρίς αμφιβολία, η ιστορία του Michael, αποδεικνύει όχι μόνο ότι όταν ένας άντρας προσπαθεί και θέλει να πετύχει κάτι τα καταφέρνει απόλυτα, αλλά και ότι όταν έχεις μια εμπνευσμένη φιλοσοφία μπορείς να κάνεις θαύματα στον επιχειρηματικό κόσμο με μόνο σου σύμμαχο την ξεχωριστή γεύση και τα οφέλη της τροφής σου.

Ο Έλληνας του σημερινού μας Success Story, είναι ένας από τους κύριους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας του Bareburger. Η φιλοσοφία του για καλής ποιότητας προϊόν από αγνές και απόλυτα ελεγμένες και οργανικές πρώτες ύλες ήταν και ο λόγος που επέλεξε να γίνει μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας.

Τα Bareburger έγιναν ανάρπαστα χάρη στο όραμα, τη σκληρή δουλειά την επιμονή και υπομονή του και κάθε κατάστημα,  προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από νόστιμα burgers, περνώντας το αγαπημένο φαγητό της Αμερικής σε μία νέα πιο υγιεινή και με περισσότερο όραμα προοπτική.

Ashton Kutcher, Uma Therman, Ethan Hawke, Alec and Stephen Baldwin, Bruce Willis, John Travolta, Leo Dicaprio, Justin Bieper είναι μερικοί μόνο από τους αστέρες της μεγάλης οθόνης που όχι μόνο αναγνωρίζουν την αξία των οργανικών προϊόντων, αλλά είναι και από τους Νο1 λάτρεις των Bareburger. Η επιτυχία του Michael Pitsinos δεν μπορεί παρά μόνο να εμπνεύσει κάθε άντρα που γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι, που έχει πίστη στις δυνατότητές του και που ξέρει τι χρειάζεται να κάνει για να φτάσει ψηλά.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …