Σάββατο , 14/12/2019

Nέα υψηλά νούμερα τηλεθέασης για τον Πέτρο Κουσουλό στο Open

Ιδιαίτερα υψηλές πτήσεις, ιδίως στο δυναμικό γυναικείο κοινό όπου έφτασε και το 14.5%, έκανε η ερευνητική εκπομπή «Top Story» με τον Πέτρο Κουσουλό.

Η εκπομπή που έχει «ταλαιπωρηθεί» όσο καμία στο φετινό πρόγραμμα, καθώς ξεκίνησε στη ζώνη 1-2 το μεσημέρι για να μεταπηδήσει μόλις μετά από μια εβδομάδα στο slot των 18.00-19.00, έχει γίνει πλέον βραδινή και βασίζεται στα εξωτερικά γυρίσματα και σε δύσκολα θέματα.

Τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά καθώς παρά το γεγονός ότι προβάλλεται σε άτακτα διαστήματα (ξεκίνησε εβδομαδιαία και κατέληξε 15νθημερη) συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, κάτι που καταγράφεται και στους πίνακες τηλεθέασης.

Έτσι, λοιπόν, η εκπομπή της περασμένης Τετάρτης με την έρευνα για τον Σατανισμό και τη μαύρη μαγεία έκλεισε με 7.5% μέσο όρο στο δυναμικό κοινό, για να εκτοξευθεί στο 11.1% μέσο όρο στο γυναικείο δυναμικό κοινό των 25-54!

Αν μη τι άλλο πρόκειται για άθλο που οφείλεται στον παρουσιαστή και τη δημοσιογραφική του ομάδα!

Δείτε επίσης

Δεκέμβριος ο μήνας της χαράς – Τι είναι αυτό που μας κάνει να αναμένουμε τα Χριστούγεννα με τόση λαχτάρα και ανυπομονησία

Φωτεινή Πανάβου Μήνας αισιοδοξίας και χαράς, μήνας λαμπερός και σίγουρα πολύ γλυκός αλλά πάνω απ’ …