Πέμπτη , 25/04/2024

O Πολυχώρος “Κόσμημα” Levantes, ανοίγει τις πόρτες του και σας περιμένει για χαλαρές καλοκαιρινές στιγμές με ποιότητα και στυλ!

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας Δημήτρης Μαγνήσαλις όπου μέσα από την επιχείρηση του Levantes ή αλλιώς το “κόσμημα” της Κορίνθου, έχει καταφέρει να κάνει πολύ κόσμο να μιλάει για τον εντυπωσιακό πολυχώρο, αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας του στο  Labelnews.

Πως ξεκίνησε η ιδέα της δημιουργίας του Levantes;

H ιδέα ξεκίνησε σκεπτόμενος ότι θα ήταν πολύ όμορφο να υπάρχει ένα τέτοιου είδους μαγαζί στην περιοχή για την αναβάθμιση της.

Τι σας έκανε να επιλέξετε την συγκεκριμένη τοποθεσία;

Έχω ήδη άλλη μια επιχείρηση στο ίδιο σημείο, επίσης εκεί είναι το σπίτι μου και ο κύκλος μου.

Πως είναι σε ένα γενικό σύνολο η τουριστική κίνηση; Έχει περιοριστεί μετά την κρίση ή παραμένει αυξημένη;

Κάθε τουριστική κίνηση πλέον πρέπει να γίνεται με πολύ λεπτό χειρισμό. Σαφώς και έχει περιοριστεί η κίνηση του κόσμου από την κρίση και μετά. Δίνοντας όμως στον πελάτη αυτό που έχει ανάγκη έχεις ένα σοβαρό πλεονέκτημα.

Όσο αφορά τις τιμές σας, απευθύνονται σε όλους;

Οι τιμές μας μετά από πολύ σκέψη και συζήτηση θεωρούμε ότι απευθύνονται σε όλους! Προσφέρουμε ποιότητα σε ικανοποιητικές τιμές.

Όλοι μιλάνε για το άψογο σέρβις σας. Πέρα από την ποιότητα δίνετε ίδια βάση στην ευγένεια και την καλή εξυπηρέτηση;

Φυσικά και το μεγαλύτερο μέλημά μας είναι η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη! Το προσωπικό μας επιλέγεται με βάση την ευγένεια την θέληση και την όρεξη. Έτσι αναγνωρίζεται και η ποιότητα της επιχείρησης μας.

Πείτε μου ένα βασικό χαρακτηριστικό που πρέπει να μάθει κάποιος προκειμένου να επισκεφτεί το Levantes.

Είναι περισσότερα από ένα τα χαρακτηριστικά τα οποία πρέπει να ξέρει κάποιος για να επισκεφτεί το levantes. Είναι ένας πολύ όμορφος χώρος με αρκετές ανέσεις και άψογη εξυπηρέτηση! Είναι ένα κόσμημα!!

Η Κόρινθος είναι ένα αρκετά τουριστικό μέρος. Πέρα από τους επισκέπτες της, υπάρχει στήριξη και από τους ντόπιους;

Ευτυχώς η στήριξη από τους ντόπιους είναι μεγάλη! Υπάρχουν και οι τουρίστες βέβαια αλλά η στήριξη των Κορινθίων είναι αρκετά μεγάλης σημασίας.

Μετά από αυτή σας την επιτυχία, θα επιχειρούσατε να ανοίξετε  παρόμοια επιχείρηση σε κάποιο άλλο σημείο;

Φυσικά και είμαι ανοιχτός στο ενδεχόμενο του να κάνω άλλο ένα τέτοιου είδους επιχειρηματικό βήμα! Είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Για εσάς η καλύτερη διαφήμιση είναι τα social media ή ο πελάτης που θα μεταφέρει την εμπειρία του στο Levantes  σε κάποιο γνωστό του;

Κατά την άποψη μου και τα social media αλλά και ο λόγος που θα πει ο πελάτης σε κάποιον γνωστό του είναι εξίσου σημαντικά! Πλέον στις μέρες μας τα social media είναι εξαιρετικά μεγάλη διαφήμιση αλλά σαφώς και ο λόγος των πελατών, των ικανοποιημένων πελατών, είναι ότι καλύτερο!

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …