Παρασκευή , 29/03/2024

Paul Van Dyk, John Digweed, Deborah De Luca, Sven Vath, Röyksopp, Nick Warren και δεκάδες ακόμη αστέρες της house ηλεκτρονικής σκηνής, βάζουν «φωτιά» στα decks για τα πιο «καυτά» καλοκαιρινά party στο Βοlivar!

Το καλοκαίρι είναι εδώ κι αν πολλοί θα ξεμείνετε στο «κλεινόν άστυ» για διάφορους λόγους, μην απελπίζεστε, διότι η Αθήνα και δη η μεριά της παραλιακής, εκτός από θάλασσα και παραλίες, έχει και φοβερά beach bar που παρέχουν μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για κάθε ηλικία και για όλα τα γούστα.

Ένα από τα πιο γνωστά hot spot είναι φυσικά το Bolivar Beach Bar στην Λεωφόρο Ποσειδώνος με την υπέροχη πλαζ Αλίμου «Ακτή του Ήλιου». Ειδικά για τους λάτρεις της νυχτερινής ζωής και των ξέφρενων party αποτελεί το ιδανικό στέκι. Δεν είναι τυχαίο πως μετρά 14 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, με 842 events, 342 artists να έχουν παρελάσει και το κοντέρ να έχει καταγράψει 411.000 ώρες μουσικής!

Το Bolivar έχει ήδη ανακοινώσει τα επερχόμενα live events με dj set’s που θα παίζουν δυνατά house, electro, dance, deep και rnb μουσική. Μετά την μεγάλη πρεμιέρα με τον γνωστό hitmaker Claptone να ξεσηκώνει το αθηναϊκό κοινό το Σάββατο (16/6), μαζί με τον καταξιωμένο Έλληνα παραγωγό και dj DINO MFU.

Η συνέχεια δίνεται στον Γερμανό παραγωγό Sven Vath, με τρία βραβεία του γνωστού διαγωνισμού DJ Awards, μετρώντας περισσότερα από 30 χρόνια πίσω από τις κονσόλες. Το Σάββατο 22/6 έρχεται το Blend with Sven Vath.

To Σάββατο 23 Ιουνίου το Bolivar Beach Bar υποδέχεται στα decks του τον Τούρκο Superstar Mahmut Orhan, δημιουργό των επιτυχιών «Feel» και «Game OF Thrones» που έχουν μονοπωλήσει τα παγκόσμια charts, με το τελευταίο να είναι μουσικό θέμα στην ομώνυμη σειρά, για ένα ένα μοναδικό dj set στο Bolivar Beach Bar. Μαζί του ο αγαπημένος μας resident DINO MFU με support από Steph & Andianna.

Το EPIC επιστρέφει με καλοκαιρινή διάθεση, για ένα ΕΠΙΚΟ Full Moon Beach Party, στο Bolivar Beach Bar, το Σάββατο 27 Ιουνίου. Ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα απαράμιλλης ομορφιάς, στο οποίο θα ακουστούν όλα τα .  μας GUILTY PLEASURES από τα 80s μέχρι και σήμερα. 80s / 90s / 00s / POP / DISCO / RAVE / TRASH.

Μια μέρα μετά (Πέμπτη 28/6) έρχεται το απόλυτο τρίπτυχο της hip ho, dub και reggae μουσική σκηνής. Οι Chinese Man είναι μια ομάδα αποτελούμενοι από τρεις Γάλλους μουσικούς, τους  High Ku, Sly και Ze Mateo, οι οποίοι έρχονται στη χώρα μας για μια εκρηκτική εμφάνιση.

Την Παρασκευή (29/6) έρχεται ένας από τους ηγέτες της Techno,  ο Τυνίσιος DJ, Loco Dice, έχοντας βραβευθεί με το DJ Award – Best Minimal!

Το τελευταίο τετραήμερο του Ιουνίου ολοκληρώνεται με μαγικό τρόπο στο Bolivar, καθώς έρχεται στη χώρα μας ο διάσημος Αμερικανός παραγωγός, Erick Morillo, με το διαχρονικό ‘’I like to move it’’ που παίζεται ακόμα παντού, από το 1993!

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού ξεκινά με το live των John Digweed & Sam Paganini, την Παρασκευή 6 του μηνός. Ο Βρετανός θρύλος της dance μουσικής έχει γίνει ευρύτερα γνωστός στη διεθνή σκηνή εδώ και μια δεκαετία και έχει εδραιώσει το όνομα του στην ιστορία της χορευτικής μουσικής.

Η λίστα των επιτευγμάτων του θεωρείται το λιγότερο πρωτοποριακή .

Αποκορύφωμα αυτών ήταν η πρώτη mix συλλογή («Τhe Mix Colletion» με τον Sasha). Ακόμα,ήταν ο πρώτος Βρετανός dj που έπαιζε μόνιμα στο τότε διασημότερο club της Νέας Υόρκης (Twilo,πάντα με τον Sasha) καθώς επίσης και εκείνος που είχε μιξάρει μουσική των William Orbit,Underworld,Quincy Jones,Mr Fogg και New Order. Θα μοιραστεί τα decks του Bolivar με τον Ιταλό μαέστρο Sam Paganini, πρόκειται για έναν μουσικό με πολυετή καριέρα, όπου σήμερα στέκεται περήφανα ως ο μόνος Ιταλός καλλιτέχνης που έχει κυκλοφορήσει με το όνομά του σε Plus8, Cocoon και Drumcode. Εκτός από την παραγωγική εργασία στο στούντιο , οι εμφανίσεις του Σαμ είναι από τις πιο περιζήτητες από promoters παγκοσμίως. Τα sets του χαρακτηρίζονται από ισχυρά grooves και έχουν περιγραφεί ως «Sexy Groovy Dark Techno», το οποίο λέει πολλά, κυριολεκτικά, για το τι να περιμένουμε από τις εμφανίσεις του.

PAUL VAN DYK – Σάββατο 7 Ιουλίου (Περιορισμένη διαθεσιμότητα)

Η επιστροφή του Γερμανού θρύλου Paul Van Dyk ενός εκ των σημαντικότερων εκπροσώπων της ηλεκτρονικής σκηνής, στο Bolivar Beach Bar.

Μετά την περσινή του εκρηκτική εμφάνιση, αποτελεί σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα στα φετινά μουσικά δρώμενα της πόλης. Support από τον καταξιωμένο Ελληνοαμερικάνο Niko Zografos και τον Steph . Ένας εκ των κορυφαίων DJ/producer όλων των εποχών, που το όνομα του έχει συνδεθεί με την dance electronica για παραπάνω από τρεις δεκαετίες, με remixes & παραγωγές που έχουν στιγματίσει χιλιάδες dance floors και εκατομμύρια fans, σε ολόκληρο το κόσμο, έρχεται στο BOLIVAR Beach Bar, για μία μοναδική βραδιά γεμάτη ονειρικές μελωδίες.

Στις 10 Αυγούστου η εκθαμβωτική Ιταλίδα superstar dj / producer Deborah De Luca επιστέφει στο Bolivar Beach Bar. Η μουσική της μέσα σε λίγα χρόνια, έγινε ένα εμπορικό σήμα υψηλής ποιότητας. Η Deborah De Luca είναι συνώνυμο του πάθος και της ισχυρής προσωπικότητας. Η Ιταλίδα καλλονή γυρνά με μια βαλίτσα στο χέρι όλο τον κόσμο και συνεχίζει να παράγει πάντα φρέσκια και καινοτόμα μουσική, αν και δεν ανήκει σε καμία μουσική τάση, αλλά συμβιβάζει πάντα τα διαφορετικά γούστα.

Άρωμα Σκανδιναβίας λίγο πριν τον δεκαπενταύγουστο στην πρωτεύουσα μιας και ένα από τα σημαντικότερα ονόματα στον χώρο της electronica, το δίδυμο των Νορβηγών Röyksopp, σε μια εκρηκτική εμφάνιση στο Bolivar Beach Bar, στις 11 Αυγούστου. Οι Röyksopp έχουν αγαπηθεί όσο λίγα σχήματα, με 7 albums στο ιστορικό τους, αρκετά singles στα charts, που έχουν γίνει πλατινένια, καθώς και υποψηφιότητες αλλά και βραβεία Grammy, MTV, Brit Awards.

O θρυλικός Nick Warren επιστρέφει στo Bolivar Beach Bar Παρασκευή 17 Αυγούστου, ενώ στα decks θα σαπορτάρει ο dj Steph. Βρετανός καλλιτέχνης της progressive house που ξεκίνησε την καριέρα του ως tour dj των Massive Attack και καθιερώθηκε μουσικά μέσα από τις σπουδαίες του παραγωγές στην Global Underground και τη Renaissance, συνεχίζει ως επικεφαλής του δισκογραφικού label Ηope Recordings. Ο Nick Warren αποτελεί μια από τις πιο μαζικά αναγνωρισμένες και αξιοσέβαστες περιπτώσεις καλλιτέχνη, τόσο για το γεγονός ότι παραμένει στην κορυφή παράγοντας συνέχεια καινοτομίες, όσο και για το ότι ταυτόχρονα ο προσωπικός ήχος του είναι τόσο χαρακτηριστικός που από ένα σύντομο άκουσμα αντιλαμβάνεσαι την παρουσία του στα decks. Γι’ αυτόν έχει γραφτεί χαρακτηριστικά: «το πολυτάλαντος είναι μια συγκρατημένη περιγραφή».

Πληροφορίες – Reservations: (+30) 2109831018, (+30) 6970367684

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …