Τετάρτη , 24/04/2024

The Power Of Love: Το νέο trash ριάλιτι του ΣΚΑΪ που κάνει την ελληνική τηλεόραση ακόμη πιο μίζερη και «φτωχή»

Η πρεμιέρα του νέου reality ( και όχι επιβίωσης ) του ΣΚΑΙ, με παρουσιάστρια την Μαρία Μπακοδήμου είναι γεγονός! Τώρα, αγαπητοί αναγνώστες, αν προσπαθείτε να βρείτε τον λόγο ύπαρξής του, καλά θα κάνετε να μείνετε στην ουρά γιατί πολλοί κάνουμε το ίδιο.

Η Μαρία Μπακοδήμου γνώρισε στους τηλεθεατές τους χώρους που θα διαδραματίζονται όλα τους επόμενους μήνες, μας γνώρισες και τους παίκτες και η συμβίωση αρχίζει. 6 άντρες και 6 γυναίκες περιμένουν να βρουν το άλλο τους μισό. Και όλα αυτά μέσα από συναντήσεις με το αντίθετο φύλο σε συγκεκριμένες χρονικές ροές.

Το ίδιο σκεφτόμαστε έτσι; Γιατί; Γιατί να κόψουν το Rodeo και να βάλουν μία νέα μορφή του Big Brother που μάλιστα θα μπορούσε να μπει στην λίστα με τις trash εκπομπές της παλιάς καλής ελληνικής τηλεόρασης; Για το twitter φυσικά, όπου από την έλευση του My Style Rocks και μετά, έχει γίνει η σίγουρη πηγή διαφήμισης του σταθμού με χιλιάδες χρήστες να εκφράζουν ελεύθερα την γνώμη τους για το πρόγραμμα του σταθμού.

Και η Μαρία Μπακοδήμου ακόμη εκεί, σαν δεύτερη Αννίτα Πάνια σε ένα νέο Χρυσό Κουφέτο, παίρνοντας πόζα Ρούλας Κορομηλά στο Big Brother και έχοντας τον κάθε γελοίο της γειτονιάς απέναντί της, αντιμετωπίζοντάς τον με σοβαρότητα σε εκφράσεις “κυρα-Μαρία” και “Ψάχνω μια που να μην είναι ακουσμένη”.

Κυρία Μαρία μου, χίλιες φορές να κάνατε το Love Bites. Θα τρώγατε και δωρεάν τουλάχιστον.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …