Τετάρτη , 17/10/2018

Regenaration: To πρωτοποριακό πρόγραμμα εργασίας που βρίσκει δουλειά σε νέους Πτυχιούχους

Υπάρχει «εκεί έξω» ένα πρωτοποριακό, πρόγραμμα αμειβόμενης εργασίας που σκοπό έχει να βοηθήσει κάθε απόφοιτο να κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα στην καριέρα του στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα Regeneration είναι μια ευκαιρία επαγγελματικής ανάπτυξης που θέλει να αναδείξει ταλαντούχους απόφοιτους  ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων και να τους δώσει την ώθηση να ξεδιπλώσουν τις ικανότητές τους.

Δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ ειδικοτήτων, όλοι είναι σε θέση να δηλώνουν συμμετοχή, εφόσον πληρούν κάποιες προϋποθέσεις. Συγκεκριμένα απευθύνεται σε άτομα έως 29 χρονών , με μηδενική ή περιορισμένη εργασιακή εμπειρία μετά τις σπουδές τους και να έχουν συμμετάσχει ενεργά σε κάποια εξωακαδημαϊκή δραστηριότητα. Φυσικά θα πρέπει να είναι απόφοιτοι ΑΕΙ, ΤΕΙ  ή κολλεγίου, κάθε γνωστικού πεδίου και χωρίς απαραίτητα να έχουν κάνει μεταπτυχιακό.

Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα ανανέωσης της συνεργασίας των υποψηφίων με τους εκάστοτε οργανισμούς-εταιρίες, δείχνοντας πως στηρίζει έτσι τη νέα γενιά και παράλληλα συμβάλει στη διατήρηση του ανθρώπινου δυναμικού και του ταλέντου εντός συνόρων.

Στο σύνολό του το Regeneration προσφέρει εξάμηνη αμειβόμενη απασχόληση σε συνεργασία με 100 μεγάλες εταιρίες, 56 ώρες εκπαίδευσης στο προσωπικό και το επαγγελματικό κομμάτι και 25 ώρες κοινωνικής εργασίας σε επιλεγμένες ΜΚΟ.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που μετρά μέχρι στιγμής 5 κύκλους, έχει βοηθήσει πάνω από 320 απόφοιτους να βρουν δουλειά στον κλάδο τους και έχει λάβει πολύ θετικά σχόλια. Για κάποιον που καλύπτει τις προδιαγραφές συμμετοχής, μια αίτηση υποψηφιότητας  μπορεί να του ανοίξει δρόμους καριέρας.

Δείτε επίσης

Judah Club: Το πρωτοποριακό Concept Store με τους διάσημους πελάτες, που συνδυάζεις lunch break με το καλύτερο shopping! Ο πετυχημένος ιδιοκτήτης Θοδωρής Μαυρίδης στο Label News

Αργυρώ Αρβανίτη Συνέντευξη: Αργυρώ Αρβανίτη Η Θεσσαλονίκη πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά φέρνοντας το πρώτο …