Παρασκευή , 19/04/2024

SUCCESS STORY: Πώς τρεις Έλληνες Φοιτητές δημιούργησαν τον καλύτερο online private ξεναγό για μουσεία και αξιοθέατα

Το Success Story αυτής της εβδομάδας, θα μπορούσε να πει κανείς πως κατέχει την πρωτιά στην λίστα με τις πιο καινοτόμες τουριστικές ιδέες της χρονιάς. Η Δάφνη, ο Ανδρέας & ο Γιάννης λοιπόν, δημιούργησαν το app Clio Muse. Έναν ιδιωτικό ξεναγό για κάθε τουρίστα, αλλά και Έλληνα που θέλει να γνωρίσει περισσότερο την χώρα τους, για μουσεία και αξιοθέατα μέσα από το smartphone του.

Σίγουρα θα αναρωτιέστε ποιά μπορεί να είσαι η διαφορά της συγκεκριμένης εφαρμογής από άλλες που την κάνουν να χαρακτηρίζεται άκρως επαναστατική για την εποχή μας. Το Clio Muse, ξεφεύγει από τις τυπικές εγκυκλοπαιδικές ιστορίες και αναδεικνύει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των εκθεμάτων. Η συγκεκριμένη εφαρμογή, φροντίζει για μία πιο προσωποποιημένη προσέγγιση, κάνοντας την ξενάγηση πιο ευχάριστη, ξεκούραστη και καθόλου μα καθόλου βαρετή.

 

Η επιτυχία του είναι απολύτως δεδομένη. Έπειτα από 5 χρόνια επίμονης δουλειάς, οι τρεις φίλοι που γνωρίστηκαν σε ένα απλό σεμινάριο νεανικής επιχειρηματικότητας το 2012, κατάφεραν να γίνουν το απόλυτο Success Story της χρονιας, μιας και το Clio Muse μετρά ήδη 10 διεθνείς βραβεύσεις και η ανάπτυξή του γίνεται με γρήγορους ρυθμούς, ενώ έχει να παρουσιάσει 47 ξεχωριστές διαδρομές σε Ελλάδα και Ιταλία.

“Στόχος μας είναι να γίνουμε μια παγκόσμια πλατφόρμα δημοσίευσης και μεταπώλησης πολιτισμικών και τουριστικών διαδρομών σε όλο τον κόσμο, διατηρώντας το κέντρο επιχειρήσεών μας στην Ελλάδα”, δηλώνουν οι δημιουργοί του, Δάφνη Τσεβρένη, Ανδρέας Φατούρος και Γιάννης Νικολόπουλος και φυσικά τους αξίζουν άπειρα συγχαρητήρια.

Δείτε επίσης

Notaras Dental Clinic: Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της νέας γενιάς οδοντιάτρων ανοίγει τις πόρτες του

Βαγγέλης Καράλης Από τον: Βαγγέλη Καράλη  Το Notaras Dental Clinic ανοίγει τις πόρτες του και …