Πέμπτη , 28/03/2024

Summer Roadtrips: Πάρε το αυτοκίνητό σου και ανακάλυψε την Ελλάδα οδικώς – Αυτή είναι η καλύτερη καλοκαιρινή διαδρομή για ένα περιπετειώδες Σαββατοκύριακο!

Αν το Σαββατοκύριακο σας βρίσκει στην Αθήνα, δεν χρειάζεται να τα βάφεται μαύρα. Υιοθετείστε την νέα τάση στον εναλλακτικό τουρισμό, εφοδιάστε το αμάξι σας με βενζίνη, πάρτε τα απολύτως απαραίτητα και γνωρίστε την Ελλάδα μέσα από ένα απλό και ευχάριστο Road Trip.

Μπορεί στην υπόλοιπη Ευρώπη να επικρατεί η άποψη πως τα καλύτερα Road Trips γίνονται τον χειμώνα και ιδιαίτερα όταν θέλεις να διασχίσεις τις χιονισμένες χώρες, αλλά στην Ελλάδα, για μία ακόμη φορά, κάνουμε την διαφορά και δημιουργήσαμε τα Summer Road Trips. Το νέο must στις καλοκαιρινές διακοπές.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας τελικός προορισμός και την καλή σου διάθεση. Τα υπόλοιπα άφησέ τα πάνω μας. Το Label News, παρουσιάζει την καλύτερη εναλλακτική διαδρομή για ένα ξεχωριστό Summer Road Trip που θα αγαπήσεις.

Αρχικά πρέπει να ξέρεις, πως ο πιο μακρινός προορισμός είναι και ο καλύτερος. Γιατί λοιπόν δεν διαλέγεις για το επόμενό σου ταξίδι τα Ζαγοροχώρια ως τελικό προορισμό;

Πρώτη στάση η Λίμνη Πλαστήρα στην Καρδίτσα, για ένα υπέροχο γεύμα  στο βουνό πριν προχωρήσετε στα μαγευτικά Μετέωρα. Μία 20λεπτη διαδρομή ανάμεσα στα σκαρφαλωμένα στους βράχους μοναστήρια. Καλό είναι να συνεχίσετε προς την Βοβούσα. Το απομονωμένο χωριό της Πίνδου, στο Ανατολικό Ζαγόρι.

Εκεί μπορεί να είναι και η πρώτη σας διανυκτέρευση. Στα Ζαγοροχώρια θα φτάσετε την επόμενη ημέρα μετά από μια καταπράσινη διαδρομή στο βουνό, που θα σας μείνει αξέχαστη. Οι γραφικοί ξενώνες σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν, ενώ η φύση θα σας αγκαλιάσει με τον μοναδικό και μαγικό της τρόπο.

Μην αγχωθείτε για την επιστροφή σας. Αυτή τη φορά θα είναι όλα πολύ πιο εύκολα, όσο επιστρέφετε στην πόλη, μιας και όλα θα νιώθετε πως σας αποχαιρετούν και δίνουν ραντεβού για την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε μία τέτοια επίσκεψη.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …