Παρασκευή , 19/04/2024

Survival Secret: Η αναμενόμενη απογοήτευση για το «μαϊμού» ριάλιτι επιβίωσης του Epsilon επαληθεύτηκε – Οι ξεχασμένοι παίκτες των Media & τα λάθη της Παραγωγής

Γράφει: Άκης Τσακίρης

Πρεμιέρα έκανε χθες βράδυ το νέο reality επιβίωσης του “Ε”, Survival Secret, με παρουσιαστή τον Κώστα Σόμμερ, σε μία παραλία ανάμεσα στην Κυλλήνη και στην Αρχαία Ολυμπία. Αγαπημένοι τηλεθεατές, αν περιμένατε να δείτε ένα νέο Survivor που έχει να μας δώσει κάτι διαφορετικό, καλύτερα στην επόμενη προβολή να κάνετε ζάπινγκ.

Η αμήχανη στιγμή που η παραγωγή θέλησε να μας πείσει πως οι εξωτικές θερμοκρασίες που έζησαν οι παίκτες του reality του ΣΚΑΙ πρόκειται να μας συστηθούν και πάλι, κράτησε από τις 20:00 έως και λίγο πριν τις 23:00. Όσο δηλαδή κράτησε και το πρώτο επεισόδιο του Survival, διότι κανείς μα κανείς δεν θυμόταν ότι βρίσκεται στην Ελλάδα, με το απίθανο μεσογειακό της κλίμα και όλοι οι παίκτες προσπαθούσαν να μας πείσουν πως φοβούνται τις απίθανες χαμηλές θερμοκρασίες και την τρομερή ζέστη που θα είχαν αν ήταν στον Άγιο Δομήνικο.

Μπορεί η παρουσία του Κώστα Σόμμερ στην παραλία, να ανέβασε έστω και λίγο τα ποσοστά τηλεθέασης του νέου τηλεοπτικού προγράμματος, αλλά καλά θα κάνει το κανάλι, να μην περιμένει να κάνουν το ίδιο και οι διάσημοι του παιχνιδιού. Άνθρωποι ξεχασμένοι από τα media, συμμετοχές που φάνηκαν πως ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής και ο Γιάννης Αϊβάζης σε ρόλο Σπαλιάρα. Γιατί χωρίς έναν Γιάννη με αρχηγικές τάσεις και το ύφος του ωραίου, κανένα reality επιβίωσης δεν πήγε μπροστά.

Και λίγο μετά αφότου γνωρίσαμε τους διαγωνιζόμενους, ήρθε η ώρα των κατασκευών και της φωτιάς. Οι νέοι ναυαγοί της Κουρούτας βγήκαν στην στεριά για να μαζέψουν ξύλα και διάφορα άλλα υλικά για να φτιάξουν το σπίτι τους, ενώ παράλληλα οι κάμερες ήταν ακριβώς από πάνω από τα προσεγμένα κορμιά κάποιων διαγωνιζόμενων. Γιατί η παραγωγή ξέρει πια. Χωρίς ωραία κορμιά, αγόρια της διπλανής πόρτας και άντρες έτοιμους να γίνουν αρχηγοί και να ξεκινήσουν τις ίντριγκες, reality επιβίωσης δεν μπορεί να γίνει.

Αγαπημένοι μου, αν δεν είδατε το πρώτο επεισόδιο του Survival Secret, ένα πρέπει να ξέρετε. Όλα ήταν σε υπερθετικό βαθμό. Ακόμα και η ανάγκη για την επιβίωση σε μία περιοχή που κάθε πέντε μέτρα θα βρεις μία καντίνα, θέλει και την κατάλληλα σκηνοθεσία. Τί περιμένατε εκεί στο Epsilon; Να μην έχουμε φάει hot dog στη συγκεκριμένη παραλία; Αν είναι δυνατόν. Καλύτερα να γυρίζατε το Big Brother. Με την κλειδαρότρυπα το έχετε περισσότερο….

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …