Παρασκευή , 29/03/2024

Survivor Πανόραμα: Άνοστη πρεμιέρα με τους παρουσιαστές να μην πείθουν το τηλεοπτικό κοινό

Toυ Άκη Τσακίρη 

Πρεμιέρα έκανε το “παιδί” του Survivor, ή αλλιώς “Survivor Πανόραμα” με παρουσιάστρια αυτή τη φορά την πρώην ενημερωτική Μπάγια Αντωνοπούλου. Η παρουσιάστρια, μετά από χρόνια πορείας στην ενημέρωση, θέλησε να κάνει μία νέα προσπάθεια στην ψυχαγωγία και μάλιστα σε μία παραγωγή που έχει αποδείξει ( τουλάχιστον μέχρι πέρυσι ) ότι έχει κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού.

Φέτος όμως, το Survivor Πανόραμα είναι μία ομαδική δουλειά, όπως είπαν και στην έναρξη και μαζί με την Μπάγια Αντωνοπούλου βλέπουμε την πρώην παίκτρια του reality Λάουρα Νάργες και ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος. Το ενδιαφέρον κράτησαν οι συνεντεύξεις των Ελλήνων και Τούρκων παικτών, λίγο πριν φύγουν για τον Άγιο Δομήνικο και ίσως ήταν το μόνο ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής.

Τα τεχνικά προβλήματα είχαν πρώτο ρόλο, αν και όπως φάνηκε από τα λεγόμενα του Βαγγέλη Χαρισόπουλου, η εκπομπή είναι γυρισμένη νωρίτερα. Κάτι το οποίο δείχνει πως μιλάμε για μία διάσημη προχειροδουλειά. Δίπλα όμως στις τοποθετήσεις προϊόντων γνωστής εταιρίας με μπισκότα, βρισκόταν και η Λάουρα Νάργες η οποία με το γνωστό γέλιο της που πολλές φορές βρίσκεται και σε άσχετο χρόνο, έλεγε και την δική της άποψη για το τί αισθάνονται οι παίκτες κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, σαν άλλη καφετζού, μαζί με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο να προσπαθεί να σχολιάσει με χιούμορ και καυστικότητα ( τουλάχιστον αυτό είπε πως κατάλαβε η Μπάγια Αντωνοπούλου ) όσα συνέβησαν στις δύο παραλίες.

Θα καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα με τον Σκάι η Μπάγια Αντωνοπούλου ή σε λίγο καιρό θα μιλάμε για αλλαγές της τελευταίας στιγμής; Πάντως μέχρι την πρώτη συνέντευξη του πρώτου παίκτη που θα αποχωρήσει, κανένα ενδιαφέρον δεν φαίνεται να μας έρθει.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …