Παρασκευή , 29/03/2024

Survivor 2: Όλες οι αλλαγές του Τούρκου Παραγωγού για να πετύχει και φέτος την πρωτιά – Τι διαφορετικό θα δούμε στο πετυχημένο Reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ

Τα reality επιβίωσης είναι πια το πιο δυνατό χαρτί των τηλεοπτικών σταθμών της χώρας και όπως φαίνεται, φέτος η σύγκρουση για τα νούμερα τηλεθέασης είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά.

Μετά το περσινό Survivor που “σάρωσε” πραγματικά τους πίνακες τηλεθέασης, ο Ant1 φέτος αποφάσισε να φέρει στην Ελλάδα ένα σχεδόν ίδιο προϊόν, το Nomads, με σκοπό να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό στην prime time ζώνη, πριν τον δεύτερο κύκλο του reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Μπορεί τα δύο reality να μην συμπέσουν τηλεοπτικά, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τούρκος Παραγωγός ετοιμάζεται να αλλάξει ολοκληρωτικά τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων του Survivor, θέλοντας έτσι να φέρει το τηλεοπτικό κοινό του Ant1, στο κανάλι του Φαλήρου, για να δει και πάλι τα τρομερά νούμερα τηλεθέασης που του χάρισε και την περσινή τηλεοπτική σεζόν.

Αν λοιπόν, περιμένατε πως φέτος θα δείτε ένα ίδιο Survivor με το περσινό, κάνετε λάθος. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα λίγα που θα παραμείνουν ίδια, θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης, που θα αναλάβει και φέτος τον ρόλο του παρουσιαστή, ενώ νέες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν πρόκειται να εμφανιστεί στον νέο κύκλο επεισοδίων όπως είχε ακουστεί τις προηγούμενες ημέρες.

Οι μεγαλύτερες αλλαγές που θα παρακολουθήσουμε ως τηλεθεατές, θα είναι στον τομέα της σκηνοθεσίας, μιας και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Τούρκος Παραγωγός θέλει να πραγματοποιήσει ένα Survivor σε μορφή show και όχι απλώς σαν ένα ακόμη reality επιβίωσης.

Πρόκειται για ένα νέο Survivor με πολύ γρήγορο μοντάζ, συνεχόμενες εικόνες από drones, αλλά και με έναν στίβο μάχης που θα είναι εντελώς διαφορετικό, μιας και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κανείς δεν θέλει να συγκρίνει τον νέο κύκλο με τον περσινό. Αξίζει να αναφερθεί, πως οι παραλίες θα είναι σε διαφορετικό σημείο της Καραϊβικής, κάνοντας έτσι την επιβίωση των παικτών ακόμη πιο δύσκολη και την αναμονή του κοινού μεγαλύτερη.

Τέλος, σύμφωνα με της πληροφορίες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία, στο νέο Survivor, θα δούμε περισσότερη τεχνολογία, μιας και όπως φαίνεται η περσινή σύνδεση των παικτών με τον έξω κόσμο με την βοήθεια της Wind, πρόσθεσε μερικούς πόντους τηλεθέασης στο reality, με τον Τούρκο Παραγωγό να θέλει τους παίκτες να γίνονται ένα με την τεχνολογία σε κάθε συμβούλιο ή ακόμη και σε κάθε ψηφοφορία.

Το σίγουρο είναι πως ο Τούρκος Παραγωγός φοβήθηκε το Nomads, παρά την διαφορετική χρονική περίοδο προβολής των δύο reality, αφού το κανάλι του Αμαρουσίου θα ολοκληρώσει το δικό του Survivor μέσα στον Δεκέμβρη, ενώ ο ΣΚΑΙ θα προβάλει την δική του νέα εκδοχή τον Φεβρουάριο. Το μόνο που μένει, είναι να δούμε αν τελικά το κανάλι του Φαλήρου θα καταφέρει να κερδίσει την prime time ζώνη και να τερματίσει πρώτο στην φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …