Τρίτη , 19/03/2024

Tα «Χριστουγεννιάτικα χωριά» στην Ελλάδα που κέρδισαν τις εντυπώσεις!

Του Άκη Τσακίρη 

“Ονειρούπολη”, “Μύλος των Ξωτικών”, “Αστερόκοσμος”. Τρεις διαφορετικές τοποθεσίας στον χάρτη, μία μεγάλη Χριστουγεννιάτικη αίγλη που προσφέρουν στο κοινό που τις επισκέπτεται. Τα Χριστουγεννιάτικα χωριά, ομορφαίνουν αυτές τις γιορτές και εμείς κάνουμε ένα μικρό ταξίδι στο top3.

«Ο Μύλος των Ξωτικών» στα Τρίκαλα

Στον παλιό «Μύλο Ματσόπουλου» ζωντανεύει με εντυπωσιακό τρόπο, για 4η χρονιά, η μαγεία των Χριστουγέννων. Ο «Μύλος των Ξωτικών», κάθε χρόνο, λίγο πριν τα Χριστούγεννα έως τις 4 Ιανουαρίου, προσφέρει δωρεάν δράσεις στα παιδιά αλλά και σε όλους όσους νιώθουν παιδιά. Μην ξεχάσεις να εξερευνήσεις το σπίτι του Αϊ-Βασίλη, το νεραϊδόσπιτο, το ταχυδρομείο και τον φούρνο των ξωτικών, δίπλα στο μαγεμένο δάσος.

«Αστερόκοσμος» στη ΔΕΘ

Ο ορισμός του όρου “χριστουγεννιάτικη παραμυθένια πολιτεία”, βρίσκεται στην συμπρωτεύουσα. Ο «Αστερόκοσμος» στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, δίνει εορταστικό ρυθμό στην πόλη έως τις 7 Ιανουαρίου, ενώ το Παγωμένο Δάσος, το Πέτρινο Χωριό του Άι Βασίλη, το Εργοστάσιο Παιχνιδιών, το Χωριό από Ζαχαρόπαστα, τα διαδραστικά και παραμυθένια εργαστήρια, σε περιμένουν μαζί με τα δύο παγοδρόμια επιφάνειας 600 τ.μ. και το μεγαλύτερο λούνα παρκ για εσένα, την παρέα σου ή και τα παιδιά σου.

«Ονειρούπολη» στη Δράμα

Λίγο από την χρυσόσκονη της μαγείας, μπορείς να ζήσεις και στην Δράμα. Η “Ονειρούπολη” είναι πραγματικά μία μεγάλη αγκαλιά στους επισκέπτες. Τα παραμυθένια ξύλινα σπιτάκια φιλοξενούν πληθώρα δωρεάν δράσεων για τα μικρά παιδιά, με πολλές εκπλήξεις, ενώ το πρόγραμμά σου συμπληρώνουν τα καθημερινά καλλιτεχνικά δρώμενα δίπλα στο παγοδρόμιο και το πιο μαγευτικό καρουζέλ που έχεις δει. Για μία ακόμη χρονιά, το ατελιέ των ξωτικών, στολίζει με ζωγραφιές τα πρόσωπα των παιδιών.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …