Παρασκευή , 19/04/2024

Thievery Corporation, Parov Stelar, Judas Priest, Iron Maiden, Monument, Arctic Monkeys και πολλοί άλλοι έρχονται φέτος το καλοκαίρι στην Αθήνα! Το Label News σας παρουσιάζει τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά μουσικά event …

Καλοκαίρι και μουσική παρέα με χορό και ξέφρενη διασκέδαση πάνε σιγουρα μαζί, αφού είναι ο καλύτερος συνδυασμός! Ευτυχώς και φέτος μεγάλα event θα λάβουν χώρα στην Αθήνα  κάνοντας το Καλοκαίρι ακόμα πιο… καυτό! Το LabelNews είναι εδώ για να σου παρουσιάσει τα πιο δυνατά!

Ένα από αυτά που πρέπει να πας είναι το πρώτο μεγάλο event του Καλοκαιριού, το Release Athens που ξεκινά στις 31 Μαΐου και θα έχει ανοιχτές πύλες και την 1 και 17 Ιουνίου, στο χώρο της Πλατείας Νερού στη Λ. Συγγρού. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε συγκροτήματα και καλλιτέχνες που έχουν γράψει τη δική τους ξεχωριστή ιστορία στη σύγχρονη μουσική, μαζί με μερικά από τα καλύτερα σχήματα της εγχώριας παραγωγής.

Jamiroquai, London Grammar, Thievery Corporation, UB40 (feat. Ali Campbell, Astro & Mickey), Rag’n’Bone Man, Parov Stelar, Cigarettes After Sex, Golan, Kid Moxie, Sillyboy’s Ghost Relatives, Σtella, Angelika Dusk και αρκετοί ακόμα, θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές, προσκαλώντας όλες και όλους σε ένα από τα μεγαλύτερα πάρτυ του φετινού καλοκαιριού!

Το αμέσως επόμενο καλοκαιρινό event  έρχεται στις 2 Ιουνίου. Δεν είναι άλλο από το Φεστιβάλ Αθηνών που σηκώνει με μια αναπάντεχη –και απολύτως ταιριαστή στη διάθεση ανοίγματος σε νέο κοινό– κίνηση την αυλαία του, αναθέτοντας στο «Six D.O.G.S.» τη διοργάνωση του δωδεκάωρου ADD (Athens Dance Disorder), με DJ και live sets από μια ευρεία γκάμα καλλιτεχνών της ηλεκτρονικής μουσικής.

Οι άνθρωποι του «Six D.O.G.S.» θα στήσουν στο σύμπλεγμα της Πειραιώς 260 τρία εσωτερικά κι εξωτερικά stages και θα χρησιμοποιήσουν το αρχείο του Φεστιβάλ Αθηνών για να δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερο light και set design.

Highlights του ADD είναι η κοινή εμφάνιση των Rhadoo, Petre Inspirescu και Raresh, τριών βασικών εκπροσώπων της ρουμανικής σκηνής, οι οποίοι την έχουν κάνει παγκοσμίως γνωστή μέσα από την πλατφόρμα [a:rpia:r], το επετειακό set των Αυστριακών Kruder & Dorfmeister, που θα γιορτάσουν 25 χρόνια downtempo μουσικής δημιουργίας, καθώς και οι βετεράνοι Like Slater και Speedy J.

Το τελευταίο των μέχρι στιγμής πιο σημαντικών event είναι το Rockwave Festival που επιστρέφει στις 6 Ιουλίου στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα.

Ηχηρά ονόματα όπως: Arctic Monkeys, Alt-J, Miles Kane, Get Well Soon, Coretheband, Judas Priest, Sabaton, Saxon, Accept, Foray Between Ocean, Null ‘O’ Zero, Jacks Full, Iron Maiden, Volbeat, Tremonti, The Raven Agen,  Monument, Web, Rollin’ Dice θα ροκάρουν έχοντας παρέα τους πιστούς φαν της ροκ μουσικής κατά μέσης του Καλοκαιριού!

Δείτε επίσης

Διάλεξη, Ομιλία του Φιλόσοφου, Ζωγράφου Βασίλειου Αράπη – Παρουσιάζει η ηθοποιός Μαριάννα Καστανία

Λαμβάνοντας υπ όψιν την ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΗ θεώρηση, ότι το ανθρώπινο Βασίλειο, όπως και τα πάντα Συνπαντικά, …