Τρίτη , 23/04/2024

Travelfest: Το πρώτο Φεστιβάλ στην Ελλάδα για τους λάτρεις των ταξιδιών – Όλοι οι ενθουσιώδεις ταξιδευτές θα είναι εκεί! (VIDEO)

Οι  Έλληνες αγαπούν τα ταξίδια και ήρθε πλέον η στιγμή να μοιραστούν τις εμπειρίες και το πάθος τους για αυτά μέσω του πρώτου ταξιδιωτικού Φεστιβάλ στην Ελλάδα.

Το 1ο TravelFest πρόκειται να αποτελέσει έναν κόμβο δικτύωσης για  τους λάτρεις των ταξιδιών, της φύσης και της περιπέτειας.

Θα πραγματοποιηθεί  σε διάρκεια δύο ημερών, από τις 21 έως και τις 22 Απριλίου στον Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς, στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Μέσα από το φεστιβάλ ταξιδευτές και ενθουσιώδεις των ταξιδιών θα έρθουν σε επαφή μεταξύ τους αλλά και με σχετικές επιχειρήσεις .

Το φεστιβάλ σκοπό έχει επίσης να αποτελέσει έμπνευση για τον καθένα με διαδραστικές παρουσιάσεις  προορισμών από έμπειρους ταξιδευτές οι οποίοι θα δώσουν τη γνώση, τις συμβουλές και την παρότρυνσή τους, υπενθυμίζοντας πως τα ταξίδια μπορούν να γίνουν κομμάτι της ζωής του καθενός και πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Παράλληλα στον χώρο θα παρέχεται συνεχής ενημέρωση για ταξιδιωτικές ευκαιρίες, υπηρεσίες, δραστηριότητες και προτάσεις ταξιδιωτικών γραφείων, ενώ ακόμη θα υπάρχει εκθεσιακός χώρος για προϊόντα που σχετίζονται με τα ταξίδια.

Οι 14 ταξιδιώτες ομιλητές που θα πλαισιώσουν το φεστιβάλ έχουν ο καθένας τις δικές τους αξιοθαύμαστες εμπειρίες για τις οποίες και θα μιλήσουν και θα συνοδεύσουν με εντυπωσιακό οπτικοακουστικό υλικό, όπως ένα ταξίδι με τον Υπερσιβηρικό, ένα roadtrip στο Μεξικό, τον γύρο της Αφρικής με μια μηχανή και την γνωριμία με την Ασία πάνω ένα ποδήλατο, την εξερεύνηση των Άλπεων καθώς και εμπειρίες- μαθήματα όπως τον γύρο του κόσμου με αναπηρικό αμαξίδιο ή την εμπειρία τους ταξιδεύοντας με παιδιά, καθώς και συμβουλές προετοιμασίας ενός μεγάλου ταξιδιού.

Ό,τι μπορούμε να ονειρευτούμε αξίζει να το τολμούμε και αυτό θα είναι το πνεύμα γύρω από το οποίο θα κινείται ολόκληρο το φεστιβάλ, αποτελώντας ήδη από μόνο του μια διήμερη ταξιδιωτική εμπειρία.

Δείτε επίσης

Διάλεξη, Ομιλία του Φιλόσοφου, Ζωγράφου Βασίλειου Αράπη – Παρουσιάζει η ηθοποιός Μαριάννα Καστανία

Λαμβάνοντας υπ όψιν την ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΗ θεώρηση, ότι το ανθρώπινο Βασίλειο, όπως και τα πάντα Συνπαντικά, …