Δευτέρα , 04/12/2023

Γιάννης Διακονικόλας: Διαφήμισε ανοιξιάτικη κολεξιόν ρούχων και κέρδισε τις εντυπώσεις!

Processed with MOLDIV

Τις αντοχές του στο κομμάτι της διαφήμισης δοκίμασε ο Γιάννης Διακονικόλας. Ο νεαρός ηθοποιός ο οποίος φροντίζει πάντα να είναι ενεργός στα καλλιτεχνικά κι όχι μόνο, αφού του αρέσει να κάνει και καινούργια πράγματα που να συνάδουν με το δικό του επαγγελματικό κομμάτι.

Αυτή τη φορά ο Ροδίτης καλλιτέχνης, που εδώ και λίγο καιρό άλλαξε το στυλ προσώπου του σε πιο αρενωπό αφήνοντας ένα περιποιημένο γένι (λόγω ρόλου) ξεφεύγοντας από το εντελώς baby face που τον ακολουθούσε, φωτογραφήθηκε απ’ τον σπεσιαλίστα στη φωτογραφία Νίκο Ζαχαρόπουλο με ρούχα της εταιρείας “Project Fashion” ιδιοκτησίας του στυλίστα και επιχειρηματία Άγγελο Καλαφάτη, που επέλεξε τον Γιάννη Διακονικόλα να του διαφημίσει τη νέα του Spring Casual Collection 2022 και όπως φάνηκε τον έβγαλε ασπροπρόσωπο.

Η φωτογράφιση-διαφήμιση του Δωδεκαννήσιου ηθοποιού άφησε καλές εντυπώσεις κι αυτό φάνηκε και μέσα στα social media μιας που όλοι ξέρουμε και έχουμε διαπιστώσει κιόλας τις άψογες σχέσεις που έχει δημιουργήσει εδώ και πολύ καιρό με το διαδικτυακό του κοινό οι οποίοι μοιράστηκαν και στους δικούς τους λογαριασμούς τη νέα αυτή καλλιτεχνική δουλειά του γνωστού ηθοποιού. Άλλωστε δεν είναι πρώτη φορά που ο ταλαντούχος νέος κάνει κάτι τέτοιο, αφού καιρό πριν είχε επιλεγεί και είχε ποζάρει για λογαριασμό γνωστής αγγλικής εταιρείας σπορ ρούχων για την οποία μάλιστα ταξίδεψε μέχρι το Λονδίνο όπου και εδρεύει για να κλείσει και να υλοποιηθεί η συμφωνία τους.

Τελικά στην περίπτωση του ταιριάζει μια φράση του τύπου «αγαπάει ο Γιάννης τον φωτογραφικό φακό και ο φωτογραφικός φακός τον Γιάννη» και δεν είναι υπερβολή αφού η άνεση του, η θετική ενέργεια κι ο προσηλωμένος επαγγελματισμός που τον διακατέχουν του φέρνουν επιθυμητά αποτελέσματα τα οποία τον κάνουν να μην έχει να ζηλέψει κάτι από καλλίγραμμα επαγγελματίες μοντέλα!

Δείτε επίσης

Νότα Σοκορέλη: Η Αντιδήμαρχος κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Μαρίνα Πατούλη

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης Βαγγέλης Καράλης Η Νότα Σοκορέλη είναι αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και υποψήφια δημοτική …