Δευτέρα , 04/12/2023

Η Μαρίνα Γιώτη παρουσίασε το νέο της βιβλίο σε μια λαμπερή εκδήλωση

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το νέο βιβλίο της Μαρίνας Γιώτη έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω και να συγκινήσει μικρούς και μεγάλους.  Η γνωστή συγγραφέας  μετά τα επιτυχημένα βιβλία της σειράς «Παραμύθια… αλλιώς! Σκουφοκοκκινίτσα, Ρεβιθοκοντούλης» και «Δυο φορές κι έναν καιρό ήταν η Σταχτοπούτα», που τόσο αγαπήθηκαν από τα παιδιά, ξεκινάει για μια περιπέτεια στη καρδιά των Χριστουγέννων και αναρωτιέται «Τι τρέχει με τον Αϊ Βασίλη;».

Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε με έντονη χριστουγεννιάτικη διάθεση και δεκάδες παιδικές φωνούλες στο Sunny Sports Club στα βόρεια προάστια με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα της Μαρίνα Γιώτη να δίνουν το «παρών». Ανάμεσα τους φυσικά ήταν και ο σύζυγός της Συγγραφέας και ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας που την στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Ακόμη, στη μαγική εκδήλωση που ήταν φυσικά αφιερωμένη στα παιδιά βρέθηκαν : η Ζωή Κρονάκη, η Αλεξάνδρα Αυγερινού από τις εκδόσεις Διόπτρα, ο Κώστας Τσολάκης, ο Simone Arnaboldi, ο Δημήτρης Γεροδήμος και πολλοί ακόμη!

Δείτε επίσης

Νότα Σοκορέλη: Η Αντιδήμαρχος κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Μαρίνα Πατούλη

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης Βαγγέλης Καράλης Η Νότα Σοκορέλη είναι αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και υποψήφια δημοτική …