Πέμπτη , 23/03/2023

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής του Κώστα Τάσση “Κυτταρική Εγγγραφή” στα Γιάννενα

O συγγραφέας Κώστας Τάσσης παρουσίασε τη νέα του ποιητική συλλογική “Κυτταρική Εγγγραφή” στην ιδιαίτερη πατρίδα του στα Γιάννενα στο Γυαλί Καφενέ, με δεκάδες φίλους και διάσημα πρόσωπα της πόλης να παρευρίσκονται στην όμορφη παρουσίαση.

Ο Κώστας Τάσσης ευχαρίστησε του φίλους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση γράφοντας στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:  “Παρουσίαση κυτταρικής εγγραφής στο Γυαλί καφενέ. Ευχαριστώ πολύ τις φίλες και τους φίλους που με τίμησαν με την παρουσία τους. Η επιτυχία που μου χάρισαν, μοναδική . Ευχαριστώ τον Πάνο Βασιλείου για την μουσική κάλυψη που ομόρφυνε με ήχους ροκ την παρουσίαση. διαίτερα ευχαριστώ, τους Angelos Kolempas και ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΑΡΔΙΚΟΣ για τις παρεμβάσεις που έκαναν και τις Kelly Karamani, Efi Makri, Vicky Oikonomou , Eleni Siasi καθώς και τον Frank Machairas για την εξαιρετική απόδοση των ποιημάτων μου. Αφήνω στο τέλος, τους μοναδικούς Katerina Tsoliga, Σταυρούλα Χαϊδεμενάκου και Ιωάννης Στέφος για την αρτια όσο και όμορφη παρουσίαση του βιβλίου.
Όλοι τους αποτελούν ό,τι καλύτερο στην πνευματική και πολιτιστική ταυτότητα της πόλης μας.
Ειδική μνεία θα κάνω για την παρουσία του συγγραφέα 38 βιβλίων και δημιουργού του μουσείου πολιτιστικής κληρονομιάς Καρίτσας Μητς Μήτσης και του Tasos Vassiliou συγγραφέα απ’το Καλοχώρι Ζίτσας. Όλους ανεξαίρετα, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Δείτε επίσης

Νίκος Πλακίδας: O άνθρωπος που αφιέρωσε την ζωή του στην ελληνική παράδοση και ο μοναδικός ράφτης που φτιάχνει αυθεντικές παραδοσιακές φορεσιές

Ήρια Καρποδίνη Συνέντευξη: Ήρια Καρποδίνη Γεννημένος στην Κατοχή Μεσολογγίου ένα μέρος που κρατά ζωντανή τη …