Σάββατο , 31/10/2020

H νέα οργισμένη απάντηση του Άνθιμου Ανανιάδη κατά της πρώην συντρόφου του, Μαρίας Νεφέλης Γαζή

Πόλεμος δίχως τέλος ανάμεσα στον διάσημο ηθοποιό και την πρώην σύντροφό του, Νεφέλη Γαζή. Ο διάσημος ηθοποιός απαντάει εκ νέου στις δηλώσεις της νεαρής ηθοποιού:

“Οσο και αν ως ένα κοινό άνθρωπο με πνίγουν συναισθήματα αγανάκτησης και θυμού από την διαχείρηση και εκμετάλλευση, από την πλευρά της πρώην συντρόφου μου και του στενού της περιβάλλοντος, ψευδών πτυχών της διαπροσωπική μας σχέσης, συνειδητά επιλέγω, με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες που εγώ πρεσβεύω και μου εμφύσησε η οικογένειά μου, να μην παρακολουθήσω τον ολισθηρό κατήφορο της άλλης πλευράς, έστω και αν σκοπίμως αποκοπεί στην δημόσια απαξίωση και διαπόμπευση του προσώπου μου και στον στιγματισμό της  δημόσιας εικόνας μου, και να προτάξω την υπεράσπιση του συμφέροντος ενός νηπίου άμοιρου των όποιων δόλιων κινήτρων. Αυτό το τελευταίο πάντα πρυτανεύει στο μυαλό και την ψυχή μου ανεξάρτητα της εκβάσεως της επιστημονικής διερεύνησης της βιολογικής μου σχέσεως με αυτό. Εύχομαι και λόγω των ημερών ο Θεός να μας φωτίσει να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων όπως επιτάσσει το δίκαιο και η ηθική. Με την πεποίθηση ότι θα γίνει σεβαστή η αλήθεια και η έκκληση μου. “

Άνθιμος Ανανιάδης

Αφορμή για το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ηθοποιός στάθηκαν οι δηλώσεις της Μαρίας, Νεφέλης Γαζή στην εκπομπή “Ευτυχείτε”.

«Προσωπικά δε θα προβώ σε κάποια δήλωση γιατί δε θέλω να με δει ο γιος μου αργότερα να κατηγορώ κανέναν. Όταν είναι σε θέση θα κρίνει από μόνος του τα γεγονότα. Οπότε δεν θα ήθελα να δώσω κάποια συνέντευξη. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά εφόσον είμαι μητέρα, οφείλω να κρατήσω μια πιο ήρεμη στάση και να προασπιστώ τη μια και μοναδική αλήθεια παρά τα όσα αναληθή και θλιβερά πράγματα ακούω και με εξοργίζουν. Το μόνο που θα ήθελα να κρατήσετε, είναι ότι δεν είμαι ούτε αφελής ούτε κακοπροαίρετη ώστε να αποδίδω τόσο σοβαρές κατηγορίες χωρίς να έχω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Νεφέλη Γαζή

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής υποστηρίζει ότι έχει καταγεγραμμένες συνομιλίες στις οποίες φέρεται τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της να δέχονται απειλές από τον ηθοποιό.

Δείτε επίσης

Υπέρλαμπρη η Νικολέττα Καρρά με ρούχα του οίκου Τρανούλη στην απονομή των Κορφιάτικων Θεατρικών Βραβείων

Στις 26 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η 39η απονομή των Κορφιάτικων Θεατρικών Βραβείων στο δημοτικό θέατρο …