Παρασκευή , 05/06/2020

SUCCESS STORY Φώτης Στεργίου: O σχεδιαστής μόδας που κατάφερε από ένα μικρό χωριό του Νομού Πέλλας, να ντύνει σήμερα την ελληνική showbiz

Αν το “Success Story” είχε ονοματεπώνυμο αυτό σίγουρα θα ήταν το δικό του! Παρ’ ότι 30 ετών, έχει ήδη προλάβει έχει μεγάλες και σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του, ενώ το ότι είναι από την επαρχία δεν έχει διόλου σταθεί εμπόδιο στο να πραγματοποιεί έναν έναν τους στόχους του.

 

Ο λόγος για τον νεαρό Φώτη Στεργίου, με καταγωγή από χωριό του Νομού Πέλλας, που πλήττοντας από την μονοτονία των ενδυμάτων, που κυκλοφορούσαν στο εμπόριο, άρχισε πριν από περίπου 7 χρόνια να φτιάχνει τα δικά του ρούχα για τον εαυτό του. Καθημερινά όλο και πιο πολλοί φίλοι και γνωστοί ξεκίνησαν να ενδιαφέρονται για τα ρούχα του εντυπωσιασμένοι από την μοναδικότητα και την πρωτοτυπία τους. Έτσι, δεν άργησε να δημιουργήσει την δική του εταιρεία χειροποίητων ενδυμάτων που ακούει στο όνομα Coyote.

Η μεγάλη επιτυχία ήταν φυσικό επακόλουθο. Πολύ γρήγορα έκανε τα πρώτα show μόδας με τα ρούχα της Coyote, ενώ σήμερα πολλά από τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz φορούν δημιουργήματά του. Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι: Γιάννης Σερβετάς, Στέλιος Χανταμπάκης, Knockout, Πάνος Μουζουράκης, Ντορέτα Παπαδημητρίου και Γιώργος Μανίκας.

 Άξιο αναφοράς είναι πως ο σχεδιαστής δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς όντας ένας εκ των ιδιοκτητών πολύ γνωστού cafe bar του Νομού με δυνατά Live και party.

Δείτε επίσης

Συνέντευξη Νάντια Ντούκα: Η γοητευτική σχεδιάστρια κοστουμιών για καλλιτεχνικό χορό και το φόρεμα με τα 6.000 Swarovski

Αργυρώ Αρβανίτη Συνέντευξη: Αργυρώ Aρβανίτη Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη ενός μεγάλου ποσοστού αθλητών από τον …