Παρασκευή , 19/04/2024

Πρεμιέρες στα νυχτερινά κέντρα με άγριες κόντρες, αποχωρήσεις και μηνύσεις – Oι διάσημοι τραγουδιστές που «σφάχτηκαν» και ο star που παράτησε το μαγαζί λίγο πριν την πρεμιέρα

Όλα τα μεγάλα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας είναι έτοιμα να κάνουν πρεμιέρα τις προσεχείς ημέρες με τους επιχειρηματίες να δίνουν μάχη για να καταφέρουν να γεμίσουν τα μαγαζιά τους κάτι που κάθε χρόνο γίνεται ακόμη πιο δύσκολο καθώς ο κόσμος εγκαταλείπει τα μπουζούκια, εξ’ αιτίας των υψηλών τιμών.

Μέσα λοιπόν σε όλη αυτήν την δύσκολη κατάσταση έρχονται και τα «καπρίτσια» των καλλιτεχνών για να κάνουν την ζωή των επιχειρηματιών ακόμη πιο δύσκολη.

«Σκοτώθηκαν» Σάκης Ρουβάς και Γιώργος Μαζωνάκης

Ρουβάς, Μαζωνάκης, Κουρκούλης ήταν έτοιμοι να κάνουν πρεμιέρα στα μέσα Οκτώβρη στο «Έναστρον» σε ένα σχήμα «φωτιά» όπως το διαφήμιζε ο γνωστός επιχειρηματίας. Έλα όμως που ο Σάκης τους χάλασε τα σχέδια την τελευταία στιγμή και τους άφησε στα «κρύα του λουτρού». Ρουβάς και Μαζωνάκης «σφάχτηκαν» για το πρόγραμμα των τραγουδιών επάνω στην πίστα, με το Ρουβά να εγκαταλείπει το σχήμα, αφήνοντας το επιχειρηματία σύξυλο να αναζητάει δυνατό όνομα που θα πλαισιώνει τους Μαζωνάκη και Κουρκούλη. Ο Σάκης Ρουβάς επίσης αυτήν την στιγμή είναι εκτός νύχτας καθώς αναζητάει νέο μαγαζί μετά το άγριο επεισόδιο. Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν τον επιχειρηματία του  «Έναστρον» να κινείται νομικά κατά του Σάκη κατηγορώντας τον για αντιεπαγγελματισμό.

Κόντρα Πάολα – Σφακιανάκη

Πάολα, Σφακιανάκης ήταν έτοιμοι να κλείσουν το μεγάλο deal και να τραγουδήσουν μαζί στο Fever τον Νοέμβριο. Μια συνεργασία που φαίνεται πώς και αυτή «σπάει» καθώς οι δύο τραγουδιστές δεν τα βρήκαν μεταξύ τους με την Πάολα να τους «κουνάει το μαντήλι» και να πηγαίνει προς Μαζωνάκη πλευρά, καλύπτοντας την θέση του Ρουβά στο «Έναστρον».

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …