Τρίτη , 19/03/2024

Απόμερες παραλίες για «αξέχαστες βραδιές» στην Αττική …

Κρυμμένες, ιδανικές για πρωϊνό μπάνιο, απογευματινό αλλά και βραδινές ρομαντικές εξόδους. Για εσάς που προτιμάτε τα καλοκαίρια σας να περνάνε με μια παγωμένη μπύρα στο χέρι και μια ζεστή αγκαλιά αυτές οι παραλίες δεν θα σας απογοητεύσουν και θα αξίζουν σίγουρα τα χιλιόμετρα που θα διανύσετε για να τις βρείτε. Και μην ξεχάσετε μαγιό. Γιατί το βραδινό μπάνιο είναι ακόμα καλύτερο. Γιατί και στη περίπτωση που αγαπάτε τον ήλιο ,το φεγγάρι θα σας κλέψει σίγουρα την καρδιά.

Ερωτοσπηλιά

Σχεδόν 1 χλμ από το Πόρτο Ράφτη, 40 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας. Από τις πιο φημισμένες παραλίες στο Πόρτο Ράφτη με τον αστικό μύθο να λέει ότι η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε ζευγάρια. Το μεγάλου ατού είναι η ομορφιά του φυσικού τοπίου και η καθαρότητα των νερών.

Λεγραινά

Μετά το 60ό χιλιόμετρο Αθηνών-Σουνίου και για πολλούς η ωραιότερη παραλία της περιοχής. Χρυσαφένια ψιλή άμμος, διαυγή, τυρκουάζ νερά και ελάχιστος κόσμος. Θα τη συναντήσετε λίγο μετά το Χάρακα, στα όρια του δήμου Λαυρίου.

Χάρακας

Στο νοτιότερο άκρο της Αττικής,  μετά από λίγα χιλιόμετρα φτάνετε στο Σούνιο. Τα νερά είναι κρυστάλλινα, η παραλία παρθένα και γενικά το σκηνικό σε αποζημιώνει για κάθε χιλιόμετρο που έκανες. Πρωί και κυρίως βράδυ οφείλεις να κάνεις μια βόλτα…

Δικαστικά

Η μικρή βραχώδης παραλία, βρίσκεται μπροστά στον οικισμό Δικαστικά στον κόλπο του Σχοινιά (Μαραθώνα) και σε απόσταση 43 περίπου χιλιόμετρα βορειοανατολικά από το κέντρο της Αθήνας. Για τους πιο τολμηρούς αλλά και ρομαντικούς αξίζει ο δρόμος.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …