Πέμπτη , 25/04/2024

Διήμερο με τη νέα μου σχέση – Μπορεί να φαντάζει ιδανικό αλλά… κάπου μπορεί να χαλάσει

Οι αλήθεια είναι ότι στις σχέσεις μας, εμείς οι άνθρωποι κάνουμε πολλές φορές τα πράγματα να φαίνονται δύσκολα, χωρίς καν να έχουν έναν βαθμό δυσκολίας. Πόσο μάλλον για τις σχέσεις μας, που εκεί τα πράγματα είναι πάντα δύσκολα και περίπλοκα. Αν λοιπόν ο καλός σου αποφάσισε να πάτε ένα μικρό διήμερο για να περάσετε αρκετό χρόνο μαζί και να γνωριστείτε ακόμη περισσότερο, τότε εκεί όλα είναι περίπλοκα.

Γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα μέσα σε ένα διήμερο. Κάποιοι καταφέρνουν να δημιουργήσουν καλές βάσεις στις σχέσεις τους και κάποιοι απλά μετάνιωσαν την ώρα και την στιγμή που είπαν ναι. Κάνε λοιπόν μία δική σου λίστα στο μυαλό ή με τις φίλες σου, λίγο πριν πεις το μεγάλο ναι.

Πρόσεξε λοιπόν, το συγκεκριμένο μέρος που θα επισκευθείτε, ότι δεν θα είναι μακριά από την πόλη σας. Κανείς δεν θέλει να πάει κάπου πολύ μακριά για πρώτη φορά εξάλλου, για λόγους ασφαλείας. Μπορεί να είστε μαζί λίγο καιρό, να περνάς ωραία μαζί του, αλλά ακόμη δεν τον ξέρεις και τόσο καλό.

Κάνε ένα μικρό check στο ξενοδοχείο που θα αποφασίσει να κλείσετε. Μπορεί να σου φανεί κατινιά, αλλά ένα μικρό search στον λογαριασμό του στο Instagram, δεν είναι κακό για να δεις αν έχει επισκευθεί ξανά το συγκεκριμένο ξενοδοχείο με κάποια πρώην του σχέση.

Πρόγραμμα έχει; Η Νο.1 απορία που πρέπει να λύσεις. Αν δεις ότι θέλει να δείτε την περιοχή, να εξερευνήσετε την τοποθεσία, να γνωρίσετε και ένα νέο και διαφορετικό μέρος, καλύτερα να πεις όχι, γιατί μάλλον ψάχνει για μία φίλη που περνά καλά στο κρεβάτι και τίποτα παραπάνω. Χωρίς αμφιβολία, οι συγκεκριμένες αποδράσεις είναι για χαλάρωση στο ξενοδοχείο, πολύ σεξ και όμορφο φαγητό, χωρίς πολλά πολλά.

Τέλος, καλό είναι να κάνεις μία μικρή ερώτηση στον εαυτό σου. Περνάς εντελώς καλά μαζί του όταν βρίσκεστε; Αν ναι, τότε το διήμερό σου θα είναι φωτιά και πρέπει να ετοιμάσεις βαλίτσες. Αν ακόμη δεν έχεις αποφασίσει αν περνάτε καλά, τότε πολύ απλά ας το αφήσεις για λίγο αργότερα….

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …