Τρίτη , 19/03/2024

Κάτια Παπουτσάκη: Από τις πασαρέλες και τον τίτλο σε καλλιστεία, καθηγήτρια σε σχολεία

H Kάτια Παπουτσάκη μόλις στα 23 της χρόνια γοητεύει με την εντυπωσιακή της εμφάνιση αλλά και με την προσωπικότητά της. Ασχολείται με το modeling κατακτώντας μάλιστα πρόσφατα και τον τίτλο Star ελληνική ομορφιά στα Ελληνικά Καλλιστεία, ενώ παράλληλα είναι και καθηγήτρια Γερμανικών! Μιλώντας στην espresso εξηγεί πώς καταφέρνει και συνδυάζει τα δύο διαφορετικά επαγγέλματα που ακολουθεί, αλλά και όνειρά της και τις φιλοδοξίες της για το modeling.

Πηγή: Εspresso 

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης 

  • Πρόσφατα κατέκτησες τον τίτλο Star ελληνική ομορφιά στα Ελληνικά Καλλιστεία. Πώς αισθάνεσαι για την διάκρισή σου;

Αισθάνομαι υπέροχα. Ένα από τα όνειρα μου πραγματοποιήθηκε. Μου άρεσε από μικρή αυτός ο χώρος.

  • Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με το modeling και ποια είναι τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σου;

Όπως ανέφερα και προηγουμένως, είναι ένα όνειρο, μια επιθυμία των παιδικών μου χρόνων. Μου αρέσει πολύ να αλλάζω απόψεις πάνω στη μόδα και στην ομορφιά και το βασικότερο να έχω το δικό μου στυλ.

  • Τι θεωρείς ότι σε κάνει και ξεχωρίζεις εμφανισιακά και ως προσωπικότητα, ως μοντέλο;

Μου αρέσει να έχω άποψη σε όλα όσα σχετίζονται με τον χώρο της μόδας. Μ ’αρέσει να τολμώ, έχω φαντασία και το δικό μου στυλ.  Με κάνει ξεχωριστή σαν προσωπικότητα, έχω άλλοτε αυστηρό στυλ και άλλοτε πολύ εντυπωσιακό. Μου αρέσει ο συνδυασμός μιας φινέτσας δυναμικής και πολύ απλής όχι αποκαλυπτικής μα πολύ αναδεικτικής προσωπικότητας. Έκτος από αυτό είμαι και καθηγήτρια. Θεωρώ πως η ομορφιά πρέπει να συνοδεύεται και από σοφία αλλά και μόρφωση, κι αυτό είναι κάτι το οποίο διαθέτω.

  • Ο χώρος της τηλεόρασης θα σε ενδιέφερε;

Ο Χώρος της τηλεόρασης μου αρέσει πολύ.  Από πάντα φανταζόμουν τον εαυτό μου να διαδραματίζει έναν ρόλο στην εκεί μέσα. Γιατί όχι λοιπόν σε μια καλή πρόταση από ανθρώπους του χώρου της όσο ανταγωνιστική και αν πιστεύω πως είναι.

  • Πώς σχολιάζεις τις αποκαλύψεις αναφορικά με το Metoo στον χώρο της μόδας και εάν σου έχει συμβεί κάποιο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ο χώρος της μόδας τα τελευταία χρόνια μας έδειξε ότι υπάρχει μια επικινδυνότητα αναφορικά με το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης. Όμως δεν είναι μόνο σε αυτόν τον χώρο, μπορεί να γίνει σε οποιονδήποτε χώρο και τομέα. Αυτό εξαρτάται από την καθεμία μας πως θα το αντιμετωπίσει μια κατάσταση και κατά πόσο θα μιλήσει για να βοηθηθεί από όλες. Τέρμα πια τα κλειστά στόματα και όταν δεν μας αρέσει κάτι πρέπει να μιλάμε.

  • Εκτός από μοντέλο είσαι και καθηγήτρια Γερμανικών. Πώς καταφέρνεις και τα συνδυάζεις;

Το γεγονός ότι είμαι καθηγήτρια δε αναιρεί το ότι είμαι γυναίκα.  Η γυναίκα έχει πολλούς ρόλους στη ζωή και έχει αναδείξει πολλές φορές την αξία της σε όλους τους τομείς ισάξια με τους άντρες. Κάθε γυναίκα έχει τα χαρίσματα της και πρέπει να τα αναδεικνύει σε ότι και να κάνει. Άλλωστε ο συνδυασμός ομορφιάς, προσωπικότητας και μόρφωσης είναι κορυφή. Τι πιο όμορφο λοιπόν από μια δυνατή προσωπικότητα που τα συνδυάζει όλα;

  • Κλείνοντας ποια είναι τα άμεσα επαγγελματικά σου σχέδια στο modeling;

Θα ήθελα να κάνω παγκόσμια καριέρα. Να ασχοληθώ με το modeling και στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, να συνεργαστώ με μεγάλους οίκους μόδας καθώς και σχεδιαστές.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …