Τρίτη , 19/03/2024

Φέτος η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση λατρεύει τον μαυροπίνακα

Αυτά τα Χριστούγεννα θυμόμαστε τα παιδικά μας χρόνια. Γυρίζουμε τον χρόνο πίσω, επιστρέφουμε στα θρανία και λατρεύουμε για μία ακόμη φορά τον μαυροπίνακα που σίγουρα όλοι θυμόμαστε.

Όχι! Δεν θα μάθουμε και πάλι την Γλώσσα, τα Μαθηματικά και την Μελέτη, αλλά θα διακοσμήσουμε το σπίτι μας με το νέο must have item της φετινής σεζόν. Ας δούμε όμως μερικούς τρόπους για να εντάξεις τον μαυροπίνακα στο xmas mood που γεμίζει το σπίτι σου.

Εσύ ήξερες πως μπορείς να φτιάξεις ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με μαυροπίνακα; Κι όμως. Αφού τον τοποθετήσεις στον τοίχο, ήρθε η ώρα να δείξεις τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες και να σχεδιάσεις τα αγαπημένα σου στολίδια πάνω σε αυτόν. Τι πιο πρωτότυπο και vintage;

Φέτος, τρώμε πάνω στα παιδικά μας χρόνια. Τι εννοούμε; Ο αγαπημένος μαυροπίνακας γίνεται σουπλά για το γιορτινό τραπέζι και το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν μπορεί πολύ σύντομα να γίνει μία βραδιά αναμνήσεων των σχολικών στιγμών με τους αγαπημένους φίλους και καλεσμένους.

Τέλος, δεν μπορείς να ξεχάσεις την αρχική του χρήση; Ίσως η δασκάλα ή ο δάσκαλός σου να σε σήκωνε στον πίνακα για να πεις μάθημα, αλλά εσύ αυτή τη φορά θα σηκώσεις σε αυτόν τους αγαπημένους σου φίλους για να γράψουν τις ευχές τους για τις γιορτινές ημέρες. Τί καλύτερο από μία απλή ευχετήρια κάρτα;

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …