Παρασκευή , 19/04/2024

Έξαλλος ο Καμπουράκης με τους Υπουργούς και τους βουλευτές – δημοσιογράφους της Ν.Δ

Δεν πρόλαβαν να ορκιστούν οι νέοι υπουργοί και ο Δημήτρης Καμπουράκης εντόπισε λουδοβίκειες συμπεριφορές και τάσεις απομόνωσης απο τους δημοσιογράφους που πριν μια εβδομάδα εκλιπαρούσαν (ως υποψήφιοι) για μια εμφάνιση στην τηλεόραση ή για μια πρόσκληση..
στο ραδιόφωνο… Για αυτό και τους προειδοποιεί μέσω του liberal: “Παρακαλώ κύριοι υπουργοί σηκώνετε το τηλέφωνο”!

Προφανώς ο δημοσιογράφος στην προσπάθεια του να κάνει ρεπορτάζ “εφαγε πόρτα” και δικαιολογημένα ενοχλήθηκε: “Ξεκινάμε άσχημα και δεν το θέλω” αναφέρει χαρακτηριστικά για να ξεκαθαρίσει παρακάτω, “Για τη δουλειά μας σας τηλεφωνούμε. Δεν σας παίρνουμε για κουτσομπολιό, ούτε για ρουσφέτι”!
Και σημειώνει επικαλούμενος την εμπειρία του: “Οι ταμπουρωμένοι υπουργοί δεν ειναι οι εργατικοί υπουργοί” συμπληρώνοντας “Οι περισσότεροι ειναι θύματα της Λουδοβικειας μεγαλοπρέπειας που τους καταλαμβάνει ως δηλητηριασμένος μύκητας μόλις βάλουν την υπογραφή τους μετα την ορκωμοσία στο Προεδρικό Μέγαρο. Ξάφνου ρίχνουν καμια διακοσαριά πόντους μπόι και πλεον δεν ειναι του επιπέδου τους να συνομιλούν με την πλεμπα. Είτε πρόκειται για λαϊκή, είτε για θεσμική, είτε για δημοσιογραφική πλεμπα. Κι εκεί που ως βουλευτές της αντιπολίτευσης (αφήστε ως υποψήφιοι) ζητιάνευαν μια δήλωση στον ραδιοφωνικό σταθμό της Κάτω Κωλοπετινιτσας… βάζουν face control οχι μονο στο γραφείο τους αλλα και επτά κρησάρες στο τηλεφωνακι τους. Και σου βγαίνουν λοιπόν κάτι ιδιαιτέρες με χαριτωμένες αυταρχικές φωνούλες, που λένε ότι «ο Κύριος υπουργός είναι σε σύσκεψη» και σου κλείνουν κατάμουτρα το τηλέφωνο, δίχως να κάνουν τον κόπο να σε ενημερώσουν για το πότε θα μπορέσεις να μιλήσεις μαζί του. Πότε διάολο το απέκτησαν το τουπεδάκι τα κοριτσάκια, μου λέτε; Μέσα σε εικοσιτέσσερις ώρες; Δηλαδή σε δυο χρόνια τι θα κάνουν; Θα σε στέλνουν κατ’ ευθείαν στον διάολο”;

Δείτε επίσης

Νεφέλη Αγκυρίδου: Η διευθύντρια των διαδικτυακών μέσων του Star Channel υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Ραφήνα με την παράταξη «Δύναμη Ανάπτυξης»

Η διευθύντρια των διαδικτυακών μέσων του Star Channel Νεφέλη Αγκυρίδου κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη …