Τρίτη , 05/12/2023

Αντιδράσεις με την χυδαία χειρονομία του Τούρκου ηθοποιού μπροστά από την ελληνική σημαία

O τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ κάλεσε στην Ελλάδα τον πρωταγωνιστή του σήριαλ “Φτερωτός Θεός” ο οποίος ονομάζεται Can Yaman και γεννήθηκε στην Τουρκία ενώ έχει ρίζες τόσο από την Αλβανία όσο και από τα Σκόπια.

Ο ηθοποιός που σύμφωνα με το βιογραφικό του έχει και πτυχίο δικηγόρου βρέθηκε για δυο ημέρες στην Αθήνα, διέμεινε σε κεντρικό ξενοδοχείο και επισκέφθηκε την Ακρόπολη, έδωσε κάποιες συνεντεύξεις, ενώ φωτογραφήθηκε με πλήθος από θαυμάστριές του οι οποίες έσπευσαν τόσο στο αεροδρόμιο όσο και στο πάρτυ γνωριμίας μαζί του που έγινε στο Διόνυσος Zonars.

Oι φωτογράφοι τον ακολούθησαν σε κάθε του βήμα ακόμη και όταν επισκέφθηκε τον ιερό βράχο της Ακρόπολης όπου και τραβήχτηκε μια φωτογραφία η οποία μας έκανε να αισθανθούμε πολύ άβολα όταν την είδαμε. Ο ηθοποιός απαθανατίστηκε να υψώνει το μεσαίο του δάκτυλο με φόντο την ελληνική σημαία.

Δείτε επίσης

Νότα Σοκορέλη: Η Αντιδήμαρχος κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Μαρίνα Πατούλη

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης Βαγγέλης Καράλης Η Νότα Σοκορέλη είναι αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και υποψήφια δημοτική …