Δευτέρα , 29/05/2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ροζ Σκάνδαλο στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο – Έλληνας Ποδοσφαιριστής γυμνός επιδεικνύει τα «προσόντα» του σε site με «σκληρό» gay περιεχόμενο

Τον ύπνο του έχει χάσει ο ποδοσφαιριστής μετά το σκάνδαλο που βλέπει το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή τον ίδιο!

Έχοντας… διάθεση στα ύψη και μη μπορώντας να κρατήσει τις ορμές του ο εμφανίσιμος αθλητής μπήκε σε γνωστό site σεξουαλικού περιεχομένου. Εκεί, ξεκίνησε να κάνει live μετάδοση μέσα από την κάμερα του υπολογιστή του παίζοντας ποικιλοτρόπως με τον εαυτό του και κάνοντας διαδικτυακό σεξ.

Ο ποδοσφαιριστής, που έχει αρκετούς θαυμαστές μιας και δεν είναι λίγοι οι νέοι που τον θαυμάζουν, φαίνεται πως δεν έλαβε υπόψιν του τους κινδύνους που κρύβει ο κυβερνοχώρος. Έτσι, σοκαρισμένος είναι από την ημέρα που τον ενημέρωσαν ότι βίντεο και φωτογραφίες του ίδιου σε προσωπικές στιγμές και στάσεις βρίσκονται σε site του εξωτερικού με αρκετά σκληρό ομοφυλοφιλικό περιεχόμενο.

Ο ποδοσφαιριστής, που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει περάσει από πολλές ομάδες, σκέφτεται πολύ σοβαρά να ακολουθήσει την νομική οδό και  να “κυνηγήσει” τον άνθρωπο που διέρρευσε το υλικό στο διαδίκτυο.  Ωστόσο την επόμενη φορά -αν υπάρξει- σίγουρα θα είναι πιο προσεκτικός!

Δείτε επίσης

Αφροδίτη Αδάμη: Εντυπωσιακή σέξι φωτογράφιση στην σπηλιά του Νταβέλη!

Βαγγέλης Καράλης To όνομά της έκανε «θόρυβο» όταν, πριν από εφτά χρόνια, είχε αποφασίσει να …