Δευτέρα , 04/12/2023

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΚ: Καθαιρέθηκε Μητροπολίτης “μετά από δημοσιεύματα στα ΜΜΕ” – Χαμός στους κόλπους της εκκλησίας μετά τις “καυτές” φωτογραφίες ιερέα με transexual

Ερωτηματικά προκαλεί η απόφαση της παύσης του Μητροπολίτη από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, ειδικά μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις αποκαλύψεις της τρανσέξουλ στην εφημερίδα espresso και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα ΜΜΕ, με ιερέα και την ίδια σε ερωτικές στιγμές.

Σύμφωνα λοιπόν με το romfea.gr  σε παύση έθεσε  ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος,  Μητροπολίτη, μετά από δημοσιεύματα σε ελληνικά ΜΜΕ.

Ο Προκαθήμενος της Σιωνίτιδος Εκκλησίας, σύμφωνα με αραβικό ανακοινωθέν, έπαυσε τον Μητροπολίτη από Πατριαρχικό Επίτροπο και από άλλες θέσεις που κατείχε.

Επίσης ο Πατριάρχης Θεόφιλος έστειλε σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, πως δεν υπάρχει άτομο, όσο ψηλά και αν είναι στην τάξη της ιεροσύνης που να απολαμβάνει ασυλίας, ειδικά όταν αφορά την εικόνα του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε ότι το Πατριαρχείο έχει δώσει ήδη εντολή να ξεκινήσουν ανακρίσεις και να μαζευτεί ότι υλικό υπάρχει στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπος προς εξέταση από ειδική επιτροπή.

Τέλος να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο ανακοινωθέν στα ελληνικά από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, παρόλα αυτά στο κοινωνικό δίκτυο αναρτήθηκε στα αραβικά.

Δείτε επίσης

Νότα Σοκορέλη: Η Αντιδήμαρχος κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Μαρίνα Πατούλη

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης Βαγγέλης Καράλης Η Νότα Σοκορέλη είναι αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και υποψήφια δημοτική …