Δευτέρα , 04/12/2023

Βαρύ πένθος για τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο: Πέθανε η γυναίκα του

Η σύζυγος του γνωστού αθλητικογράφου αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας – Υπέκυψε μετά από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη που υπέστη κατά τη νοσηλεία της για επέμβαση στο ισχίο. 

Εφυγε από τη ζωή η σύζυγος του γνωστού αθλητικογράφου Χρήστου Σωτηρακόπουλου, βυθίζοντας στο πένθος τον ίδιο και τα δύο τους παιδιά, έναν γιο και μία κόρη.
Η Άντζελα Σωτηρακοπούλου που είχε αφήσει τη γενέτειρά της, το Λίβερπουλ για να ζήσει στο πλευρό του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στην Αθήνα – είχαν παντρευτεί το 1987- αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας. Πριν από τρεις εβδομάδες υποβλήθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο σε επέμβαση στο ισχίο. Κατά τη νοσηλεία της, τα χρόνια προβλήματα που αντιμετώπιζε επιβάρυναν την κατάστασή της, ενώ τελικά προσεβλήθη από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Δείτε επίσης

Νότα Σοκορέλη: Η Αντιδήμαρχος κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Μαρίνα Πατούλη

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης Βαγγέλης Καράλης Η Νότα Σοκορέλη είναι αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και υποψήφια δημοτική …