Πέμπτη , 13/06/2024

“Γη και ύδωρ” προσφέρει ο Γιάννης Αλαφούζος στα κανάλια τοπικής εμβέλειας για να εκπέμψει τον ΣΚΑΪ 24

Μετά τις άκαρπες συζητήσεις με τους υπεύθυνους του Attica TV (που ανήκει στο Δήμο Ασπροπύργου), για τη μετατροπή του σε ΣΚΑΙ24, ο Γιάννης Αλαφούζος και η διοίκηση του ΣΚΑΙ, λέγεται ότι προσέγγισαν τον ιδιοκτήτη του Blue Sky Νικηφόρο Κισσανδράκη, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Η πρόταση του ΣΚΑΙ στον Κισσανδράκη για τη μετονομασία του τοπικού καναλιού και τη μετατροπή του σε 24ωρο ενημερωτικό σταθμό, ήταν εξαιρετικά γενναιόδωρη, αλλά όπως μαθαίνουμε δεν συγκίνησε τον ιδιοκτήτη του Blue Sky.

Η πρόταση Αλαφούζου προέβλεπε την ενοικίαση του σταθμού, με αντάλλαγμα την καταβολή κάθε μήνα ενός ιδιαίτερα υψηλού ποσού! Η απάντηση ήταν αρνητική χωρίς όμως να είναι γνωστοι οι λόγοι της άρνησης Κισσανδράκη. Δηλαδή δεν είναι σαφές, αν το ντηλ σκόνταψε στο μίσθωμα ή σε άλλους όρους της συμφωνίας (που πιθανότατα το επηρέαζαν).

Το βέβαιο είναι ότι ο ΣΚΑΙ συνεχίζει να αναζητά ένα σταθμό τοπικής εμβέλειας, για να φιλοξενήσει το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα, δηλαδή ένα πρόγραμμα με αμιγώς ενημερωτικό χαρακτήρα.

Δείτε επίσης

Δέσποινα Μαλέλλη: «Μ’ αυτήν σε βλέπω», το τραγούδι που έγραψε η δημοσιογράφος όταν βίωσε ερωτική απογοήτευση

Η δημοσιογράφος Δέσποινα Μαλέλλη έγραψε τους στίχους του τραγουδιού «Μ’ αυτήν σε βλέπω» μετατρέποντας την …