Παρασκευή , 19/04/2024

Σόδομα και Γόμορρα! Διάσημος Έλληνας της Showbiz, υπόσχεται σε νεαρά γυμνασμένα αγόρια, ότι θα τους βάλει στο Survivor 2 με αντάλλαγμα να “κοιμηθούν” μαζί του (VIDEO)

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Η φρενίτιδα που επικρατεί για το Survivor 2 με πολλούς επώνυμους και μη, να επιδιώκουν μία θέση στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι γνωστή.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Στη Φόρα” με τον Φίλιππο Καμπούρη στο Αρτ, αυτήν την κατάσταση φαίνεται να εκμεταλλεύεται διάσημο πρόσωπο της showbiz με σκοπό να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορέξεις τάζοντας μια θέση σε νεαρά αγόρια στο παιχνίδι. Ο συγκεκριμένος επιτήδειος, γνωστός άνδρας από τα πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών στο παρελθόν αλλά και από τις διάσημες γνωριμίες του με  πρωτοκλασάτα ονόματα της showbiz, υπόσχεται σε νεαρά γυμνασμένα αγόρια από τον χώρο του modeling ότι θα βάλει “μέσον” ώστε να συμμετέχουν στο Survivor 2 με αντάλλαγμα μια “νύχτα ηδονής” μαζί του.

“Ψαρεύει” τα θύματά του στους χώρους των πάρτι και διάφορων event που κινείται, προσελκύοντας νέα φιλόδοξα αγόρια μοντέλα, λέγοντάς τους ότι θα γίνουν ο νέος “Ντάνος” με τον όρο να “κοιμηθούν” μαζί του!

Φυσικά ο ΣΚΑΪ έχει άγνοια για την δράση του διάσημου Έλληνα ο οποίος σπιλώνει το όνομα του πετυχημένου ριάλιτι και δεν έχει καμία σχέση με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Δείτε αναλυτικά όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής “Στη Φόρα” στο ΑΡΤ 

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …