Πέμπτη , 30/05/2024

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστη Ελληνίδα Παρουσιάστρια – Κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της …

Δυσκολίες αντιμετωπίζει αυτό τον καιρό πασίγνωστη παρουσιάστρια η οποία κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της. Η παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού «Still Standing» στον ΑΝΤ1 Μαρία Μπεκατώρου, έχει προσφύγει στα δικαστήρια για το διαμέρισμα των 163 τ.μ. στον Χολαργό που κληρονόμησε από τον πατέρα της.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η παρουσιάστρια και η μητέρα της κατέθεσαν αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας για να αρθεί η υποθήκη του διαμερίσματος του τρίτου ορόφου, καθώς, όπως υποστηρίζουν, το χρέος προς την τράπεζα για το επίμαχο ακίνητο έχει εξοφληθεί.

Το πολυτελές σπίτι αγοράστηκε από τους γονείς της παρουσιάστριας το 1992 με προσημείωση υποθήκης 21. 500,000 δραχμών και συμπληρωματική ύψους 8.000.000 το 1995.Το 2007 ο πατέρας της παρουσιάστριας μεταβίβασε με συμβόλαιο γονικής παροχής το ποσοστό του στην κόρη του. Όμως αυτό το ακίνητο μετατράπηκε σε «αγκάθι» για την παρουσιάστρια.

Ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα της, στις 17 Νοεμβρίου 2014, η Μαρία και η μητέρα της αναγκάστηκαν να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, καθώς, όπως υποστηρίζουν στην αγωγή που κατέθεσαν, ενώ είχαν εξοφληθεί οι οφειλές τους προς το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, η τράπεζα αρνούνταν να άρει τις υποθήκες. Χθες είχε προσδιοριστεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο η συζήτηση της επίμαχης αγωγής, ωστόσο ούτε η παρουσιάστρια με τη μητέρα της ούτε και το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα παρέστησαν στο δικαστήριο.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …