Δευτέρα , 27/03/2023

Εκτός ΑΝΤ1 ο Γιάννης Λάτσιος – Απόλυση “Βόμβα” στον τηλεοπτικό σταθμό

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον ΑΝΤ1 η απομάκρυνση του Γιάννη Λάτσιου από τον ΑΝΤ1, αφού τα επιθυμητά αποτελέσματα παρέμειναν προσδοκίες.

Ο Γιάννης Λάτσιος είχε επιστρέψει επισήμως στον ΑΝΤ1 στις αρχές Ιουνίου του 2017, ως Γενικός Διευθυντής Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας για τον ΑΝΤ1 TV.

Στις αρμοδιότητές του περιλαμβανόταν ο στρατηγικός σχεδιασμός, η ανάπτυξη, η παραγωγή και η τοποθέτηση του τηλεοπτικού προγράμματος του σταθμού.

Στο δεύτερο μισό της σεζόν ειδικότερα, τα ποσοστά τηλεθέασης του καναλιού δεν πήγαν όπως αρχικά αναμένονταν  με αποτέλεσμα να έρθει μοιραία η λύση της συνεργασίας.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο διάστημα κυκλοφορούσαν έντονες φήμες που ανέφεραν την απομάκρυνση του Γιάννη Λάτσιου από το κανάλι του Αμαρουσίου οι οποίες όμως διαψεύδονταν.

Δείτε επίσης

Νεφέλη Γαβαλάκη: “Μου έλεγαν οι γιατροί ότι θα πρέπει να μου κάψουν το μάτι με τις χημειοθεραπείες” – Το μοντέλο εξομολογείται

Πηγή: Εspresso  Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης  Η Νεφέλη Γαβαλάκη πίσω από τη λάμψη του μόντελινγκ και των καλλιστείων (μάλιστα …